in

Man ziet plastic fles drijven – maar ziet dan wat er echt aan de hand is

De mensheid zorgt soms voor veel schade aan de natuur: overal liggen flessen, afval en andere stoffen. Soms zijn dieren daarvan het slachtoffer.

Tijdens het vissen kwam Kuo Lung Liao, een man uit Taiwan, een plastic fles tegen in het water. Normaal zou je zeggen: dat is niet raar. Toen de man het wilde opruimen, merkte hij dat er nog iets anders aan de hand was.

Er was namelijk iemand geweest die een plastic fles aan een levende schildpad had vastgeknoopt. Dat had grote gevolgen voor het arme dier.

Lees ook  Man grijpt plots naar micro in karaoke: Bekijk de reactie wanneer de gasten beseffen wie hij echt is

Met een soort van lijm was de plastic fles aan het arme dier vastgebonden. Dat had als direct gevolg dat de schildpad alleen maar bovenwater kon zwemmen. Hij kon niet dieper duiken vanwege de fles. Waarschijnlijk zat deze fles al een tijdje op het arme dier, want er zat al veel mos op.

Gelukkig lukte het Kuo Lung Liao om de fles eraf te halen. Hij kon het schild van de schildpad voor het grootste gedeelte ook schoonmaken. De Taiwanese man zette het dier vervolgens weer in het water. Het dier kon gelukkig nog zwemmen en was niet gewond geraakt door het incident.

Lees ook  Moeder vindt baby van 3 weken onbewust na autorit – Dringende waarschuwing aan alle ouders

Wie doet nou zoiets? Bekijk de onderstaande video! Hoeveel likes voor deze held, dat hij deze arme schildpad heeft geholpen?

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Inbreker wordt gefilmd vanuit de slaapkamer en krijgt keiharde karma!

Baasje van hond sterft en hij wil maar geen oogcontact maken met niemand – tot hij deze man ontmoet