in

Man ziet een hert met een glazen bol op zijn kop, handelt snel om zijn leven te redden

In de Amerikaanse staat New Jersey zijn herten niet ongewoon. Een inwoner van het stadje Colts Neck keek dus niet gek op, toen hij een hert in het bos achter zijn huis zag rondlopen. Er was echter was aparts aan dit hert. Ten eerste was het alleen en ten tweede leek het hert een soort bol op zijn kop te hebben, schrijft The Dodo.

De man besloot om dichterbij te gaan kijken. Het bleek dat het arme dier vast was komen te zitten in een glazen bol met zijn kop. Het dier zat met zijn kop muurvast in het armatuur van een lamp! Hij moest snel handelen om het leven van het arme dier te redden, aangezien het in deze benarde situatie onmogelijk kon eten of drinken.

Lees ook  Opmerkelijke uitspraak Rachel Hazes zorgt voor vraagtekens

Ondanks het feit dat het dier kon eten of drinken, leek het hert verbannen door de kudde, omdat het dier helemaal alleen was. De man haastte zich terug naar huis en contacteerde de Monmouth County SPCA (MCSPCA).

Die wisten het dier gelukkig te vangen en de glazen bol van zijn kop af te krijgen. Het arme hertje was gedesoriënteerd en uitgedroogd. Snel kreeg het arme dier vloeistof toegediend. Nadat het dier weer op kracht was gekomen, sprintte het weg.

Lees ook  Ze houdt haar zieke hond stevig vast, maar dan gebeurt er iets verdrietigs!!

De Monmouth County SPCA meldde een tijdje later dat er geen enkel dier alleen gespot is in het bos. We kunnen er dus vanuit gaan dat het dier weer terug is verwelkomd in de kudde!

Deze vrouw denkt dat ze een voedselvergiftiging heeft opgelopen, maar ze hoort dan dat ze 37 weken zwanger is

Man redt hond van verdrinkingsdood, de reactie van de hond is inmiddels meer dan negen miljoen keer gezien