in

Jason zet tientallen na*kte paspoppen in tuin na klacht van buurman

Jason Windus ontving een brief van het stadsbestuur van Santa Rosa met de melding dat zijn buurman had geklaagd over diens omheining.

Volgens de man werd hem het zicht ontnomen. Na onderzoek bleek dat het hekwerk inderdaad te hoog was.

Windus verlaagde met grote tegenzin de afsluiting tot een hoogte van 91 centimeter. Sindsdien is er inkijk in zijn tuin.

Tuinstoel
Om de klagende buurman te treiteren heeft Windus enkele naakte paspoppen in de tuin geplaatst. Als de buur een blik werpt op de voortuin van zijn overbuur ziet hij niets anders dan blote poppen die een tuinfeestje houden.

Lees ook  Man rijdt over N343 en ziet een gigantische hond met grote tanden naast de weg liggen. Als hij beter kijkt ziet hij dat het geen hond is....

“De andere buren vinden het schitterend”, verklaarde Windus aan tv-zender ABC. Een van zijn tuinstoelen is bewust nog vrij, zodat de buurman zich altijd bij het feestje kan aansluiten.

Soldatenhelm
Windus moest naar eigen zeggen wel een hoge afsluiting plaatsen, anders dreigden zijn honden te ontsnappen. Of de man nu nog honden houdt, is niet duidelijk.

Lees ook  Pestkoppen treiteren tiener omwille van z’n uiterlijk. Maar nadat mama instemt met plastische chirurgie, ziet hij er helemaal anders uit.

Twee vrouwelijke paspoppen zijn inmiddels al uit de tuin gestolen. Windus heeft daarom een van de poppen uitgerust met een soldatenhelm. Het stadsbestuur en de klagende buurman hebben nog niets van zich laten horen.

Waarom we spinnen moeten koesteren in plaats van bang voor ze te zijn

Kinderver krachter verliest bewustzijn tijdens straf van 169 zweepslagen – hij zal weer geslagen worden