in

Man wil scheiden nadat vrouw klaagt over buikpijn

Een recent verhaal uit het populaire tv-programma ‘S*x Sent me to the ER’ is viraal gegaan dankzij een wel heel bijzondere plottwist. Een vrouw ging naar de dokter omdat ze last had van buikpijn, maar ging naar buiten met een scheiding aan haar been.

‘S*x sent me to the ER’ toont gevallen waarin patiënten in het ziekenhuis belanden voor seksgerelateerde zaken. In de show spelen acteurs de ER-verhalen na, maar alle afleveringen zijn wel degelijk gebaseerd op ware gebeurtenissen.

De vrouw in dit bijzondere verhaal voelde pijn in haar buik, dicht bij haar kruis. Na een paar weken afzien, besloten haar man en zij naar de spoeddienst te gaan. Het koppel verklaarde dat ze al enkele weken geen s*ks meer hadden gehad, dus dat ze geen idee hadden vanwaar de pijn kwam.

Lees ook  Man dwingt moeder om te luisteren naar het geschreeuw van 17-jarige dochter en 11-jarige zoon terwijl hij ze allebei ver kracht

Verrassing in v*gina
De dokter vertelde hen dat hij een bekkenonderzoek moest doen om uit te zoeken wat er mis was. Na een paar verdachte pogingen van de vrouw om aan het onderzoek te ontsnappen, sprak ze de dokter onder vier ogen. Ze beweerde dat ze bang was besmet te zijn met een SOA, omdat ze vermoedde dat haar man vreemd ging.

Lees ook  Lichaam van vermiste Dennis (25) gevonden in water

Toch begon de dokter aan het bekkenonderzoek, en als snel bleek waarom de vrouw niet happig was op zo’n test. In haar vagina vond de dokter immers een gebruikte c*ndoom, dat niet van haar man afkomstig was – want die had een vasectomie ondergaan. Het kleinood was blijven steken toen de vrouw vreemdging met haar minnaar… waarop haar man de scheiding aanvroeg.

Dit is waarom we onze ogen sluiten als we kussen

Studie onthult dat 1 op 30 mensen in de douche poept