in

Man wil een pitbull adopteren uit het asiel, maar die weigert de zijde van zijn maatje te verlaten

Honden kunnen net als mensen een hele hechte band met elkaar vormen. Honden zijn vaak loyaal aan mensen, maar nog veel loyaler aan elkaar wanneer ze een echte hechte band hebben. De twee honden uit dit verhaal zijn daar geen uitzondering op.

Merill, een drie jaar oude pitbull, en Taco, een achtjarige Chihuahua, zijn namelijk beste maatjes. Ze hebben elkaar in het asiel ontmoet, waar ze jaren samen hebben ddorgebracht.

Lees ook  Ophef om agent die jongetje helemaal zat is en omver rijdt

De hechte band tussen de twee honden vormde al snel. Toen Merill een heftige operatie moest ondergaan, bleef Taco de gehele operatie bij zijn zijde. Beide jankte erg hard op de momenten dat ze uit elkaar gehaald werden.

Dat gebeurde ook toen een van de honden een nieuw gezin had gevonden. Beide honden wilden maar niet stoppen met janken toen ze uit elkaar gehaald werden. Gelukkig had het nieuwe baasje een hart van goud en besloot om beide honden te adopteren.

Lees ook  Soldaten Australische leger geven hun rusttijd op om koala’s te voeden die door branden zijn verplaatst

Nu leven de twee honden samen in een nieuw liefdevol gezin. Wat een hartverwarmend verhaal! Bekijk er meer over hieronder en deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Dit jonge paar trouwt ondanks de trieste boodschap die ze van de artsen kregen

Man krijgt een gratis puppy, maar maanden later komen ze erachter dat het helemaal geen hond is