in

Man werd gedumpt door vriendin omdat ze affaire had, maar neemt wraak met hilarische foto

Wanneer de liefde van jouw leven je dumpt, is dat natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Je bracht elke dag samen door, je Facebookprofiel toonde dat je geen single meer was en plots valt alles weg.

Een nieuwe profielfoto
De arme kerel uit dit verhaal genaamd Aaron Adams werd gedumpt door zijn vriendin omdat ze een affaire had met haar baas.

Een man die veel beter bij haar zou passen, was de uitleg. De 29-jarige Aaron had echter zijn ex Sidney nog steeds op zijn profielfoto staan.

Absoluut niet naar de zin van de bedriegster en na heel wat aandringen, besloot de Amerikaan dan toch zijn foto te veranderen.

Lees ook  Papa van bruid sterft tijdens dienst. Tien jaar later wordt ze helemaal wild als deze mannen binnenkomen.

Wel op een andere manier dan zijn ex in gedachte had. Hij zette namelijk een groot kruis op haar hoofd en de tekst ‘position available’. Het internet smulde vervolgens van zijn foto.

“Ik heb het idee van Sidney zelf. Ze bleef aandringen om mijn profielfoto te veranderen. Ze zei dat het haar niet uitmaakte hoe, als ze er zelf maar niet op te zien was. Dat heb ik dus ook gedaan.”

Lees ook  Man steelt auto, boodschappen en portemonnee van 77-jarige man

Bedriegster verdient plots veel geld met pikante foto’s
Hoewel zijn ex Sidney eerst niet bepaald gelukkig was met de foto heeft ze nu toch niet klagen. Aaron zijn nieuwe profielplaatje werd namelijk duizenden keer geliked en tienduizenden keren bekeken waardoor ook heel wat mensen naar deze dame dus gingen kijken.

Het blijkt nu dat ze op een ‘OnlyFans’-account geregeld pikante foto’s post tegen betaling en ze heeft door deze ophef er plots honderden fans bij die haar een 15 euro per maand betalen.

Sidney met haar baas en nieuwe vriend

Honderden mensen zoeken naar vermiste Dennis (24), moeder Maike ‘ontzettend dankbaar’

Onschuldige man ver kracht en vermoord door ouders, nadat meisjes ‘grapten’ dat hij ze had aangeraakt