in

Man vraagt zijn vriendin maand lang stiekem ten huwelijk zonder dat ze het zelf doorheeft.

Vandaag de dag is het erg moeilijk om een origineel huwelijksaanzoek te verzinnen. Wat je ook probeert te bedenken, en wie je er ook bij betrekt, het lijkt wel alsof alles al eens een keertje gedaan werd.

Een kerel besloot echter om er een spelletje van te maken en het aan het toeval over te laten, want hij vroeg zijn vriendin, zonder dat ze dat zelf wist, verschillende keren ten huwelijk alvorens de ring daadwerkelijk rond haar vinger zat.

De 30-jarige Edi Okoro uit Herefordshire in Engeland had eerder dit jaar een diamanten ring gekocht voor zijn vriendin Cally Read, maar hij was niet gehaast om de grote vraag te stellen.

In plaats daarvan maakte hij op verschillende locaties foto’s van Cally met de ring in de buurt. Het was een riskant spelletje, want ze had hem op elk moment kunnen betrappen.

Lees ook  Wat is er gebeurd met het gezicht van Bridget Maasland?

Edi legde zijn actie uit op Facebook:
“Zij die dit al eens hebben meegemaakt (of zij die er snel zullen achter komen), je wil dat je huwelijksaanzoek iets zegt over jou als persoon en koppel.

Sommigen plannen een flash mob, een dure maaltijd, of maken zelfs een ‘trouw met mij’-bordje. Ik kon dat niet doen want ‘Edi heeft geen plan’ … Ik ben meer een spontane improvisator.”

De 30-jarige wist dat zijn vriendin meteen iets in de gaten zou hebben als hij echt een huwelijksaanzoek zou uitdokteren.

Dus in plaats daarvan droeg hij de ring een maand lang bij zich en maakte stiekem foto’s rond de nietsvermoedende Cally, en wachtte geduldig op het perfecte moment om haar hand te vragen.

Hij legde uit:
“Het idee was om zoveel mogelijk foto’s te maken, in gedurfde scenario’s, totdat ik het perfecte moment vond om haar ten huwelijk te vragen, of totdat ik betrapt zou worden, op dat moment zou ik haar vragen!”

Lees ook  Je kunt nu een halve kerstboom kopen, zodat je de achterkant niet hoeft te versieren

Op een bepaald ogenblik maakte hij zelfs misbruik van het feit dat zijn vriendin niets kon zien zonder haar bril en hield de ring gewoon voor haar.

Na een maand van stiekeme huwelijksvoorstellen, stelde hij dan toch echt de vraag. Hoe hij haar dan uiteindelijk ten huwelijk vroeg, wil hij nog niet verklappen.

Dat verhaal spaart hij voor een andere keer, maar hij bevestigde dat hij nooit betrapt werd met de ring.

Gelukkig zei ze ja, en hij deelde nog een foto, ditmaal met Cally die de diamanten ring trots om haar vinger draagt!

Baby maakt kennis met tweelingbroer van papa en zijn reactie gaat compleet viraal.

Bierbuiken opgelet: Je kunt nu meedoen aan het NK Bierbuikboksen