in

Man vindt twee verlaten puppy’s midden op de weg – dan neemt hij een prachtig besluit

Wat zou je doen als je plots een verlaten pup midden op de weg ziet lopen? Dit overkwam Jordan Kahana. Hij zag niet één pup, maar twee puppy’s zielsalleen lopen.

Jordan was bezig met een roadtrip in de Verenigde Staten toen hij midden op de weg de twee puppy’s zag. Hij had geen idee waar ze vandaan kwamen of wat ze alleen in de woestijn deden. Had iemand ze achtergelaten?

Lees ook  Maak kennis met de hond Freddy – ’s werelds grootste hond die iedereen verbaast met zijn grootte!

Omdat hij geen andere keuze zag nam Jordan het schattige tweetal mee in de auto en reed rechtstreeks naar een dierenkliniek. Daar kregen ze de benodigde vaccinaties.

Nu waren ze klaar om de roadtrip voort te zetten! Samen bezochten ze verschillende staten en nationale parken.

Nadat de roadtrip voorbij was stond Jordan voor een keuze. Zou hij de puppy’s adopteren? Die keuze was snel gemaakt. Zeus en Sedona gaan altijd met hem mee, waar hij ook naar toe gaat.

Lees ook  S*ksmisdadigers van kinderen in Indonesië kunnen nu legaal worden gecastreerd

Toen Jordan de twee puppy’s zielsalleen op de weg zag had hij geen idee dat het zijn nieuwe reisbuddy’s zouden worden. Nu zijn de drie beste maatjes!

Het is een prachtige actie van Jordan met een gelukkige afloop! Bekijk hieronder de beelden die hij zelf heeft opgenomen. Laat ons weten wat jij ervan vindt en vergeet niet dit geweldige verhaal te delen met vrienden en familie!

Deze jonge vrouw reageert op de kwetsende commentaar van de juwelier op haar verlovingsringen van $130

Ben je verslaafd aan lippenbalsem? Dan moet je dit lezen