in

Man vindt 500 dollar in pinautomaat en geeft het terug aan 92-jarige vrouw – dan ontstaat een sneeuwbaleffect

In november 2015 vond Bobby Puryear 500 dollar in een pinautomaat, schreef hij op Facebook. Iemand had het geld per ongeluk achtergelaten. Hij besloot de bank binnen te gaan en het geld terug te geven. Per slot van rekening, iemand zou het erg nodig kunnen hebben.

De bankbediende vertelde hem dat ze het geld niet kon aannemen en riep de manager. De manager vroeg hem wat hij voor hem kon betekenen, waarna Bobby opperde of hij kon kijken wie er net voor hem had gepind.

De volgende dag kreeg hij een telefoontje van de bankmanager. Met nog iemand aan de lijn! Het geld bleek van de 92-jarige Edith te zijn. Ze vertelde dat ze de 500 dollar had gepind om haar huur te betalen (480 dollar), maar dat ze hem de resterende 20 dollar wou geven als beloning. Bobby zei meteen dat daar geen sprake van kon zijn. Dat was geld dat ze nodig had voor de rest van de maand.

Lees ook  Man werd gedumpt door vriendin omdat ze affaire had, maar neemt wraak met hilarische foto

Nadat ze ophingen begon Bobby na te denken over Edith en haar penibele situatie. Hij besloot de bankmanager terug te bellen en vroeg hem om 200 dollar van zijn rekening over te maken op de rekening van de oudere vrouw. Een collega van hem overhoorde het gesprek en gaf spontaan 100 dollar.

Lees ook  Kan jij nooit lang zonder je beste vriendin? Dankzij deze gepersonaliseerde kussens is dat verleden tijd!

Een uurtje later werd Bobby door de manager gebeld die hem vertelde dat hij zijn werknemers had verteld over zijn goede actie. De bankbedienden hadden 300 dollar voor Edith verzameld!

Het is moeilijk voor te stellen hoe de arme vrouw zich gevoeld moet hebben. Op de ene dag was ze het geld kwijt voor de huur. Een dag later had ze niet alleen het geld terug, maar ook nog eens 600 dollar extra!

Wij sluiten ons aan bij de laatste woorden van Bobby in zijn Facebookpost, dat was een gelukkige (vroege) kerst voor Edith! Hulde voor de geweldige actie van iedereen die een bijdrage gaf.

Bange hond leidt mensen naar een heel gewoon huis toe, wat ze binnen aantreffen is hartverscheurend

Wat een prachtig moment voor deze teruggekeerde militair