in

Man verliest zijn levenslange, beste vriend. Dan gaat hij naar het asiel en vertrekt niet alleen …

Oudere dieren in het asiel hebben het vaak lastiger om een nieuwe thuis te vinden. Veel mensen willen geen oude hond, voornamelijk omwille van gezondheidsproblemen en medische rekeningen. Maar voor één man maakt dat allemaal niet uit.

Toen Steven Greig zijn geliefde hond verloor, was hij kapot van verdriet. Hij hield van zijn hond, en het brak zijn hart dat hij niet langer bij hem was. Hij probeerde allerlei dingen om zich beter te voelen maar niets hielp. Tot hij het meest briljante idee had. Waarom geen andere hond een goed leven geven?

Maar wilde niet “zomaar” een hond. Dus ging hij naar zijn asiel en informeerde naar de “minst adopteerbare” bejaarde hond. Maar daar hield hij nog niet op.

Keer op keer ging hij naar het asiel om bejaarde honden die een thuis nodig hadden te adopteren. En uiteindelijk haalde hij 10 oude asielhonden in huis.

Lees ook  Dit staat je te wachten als er lood in je drinkwater zit

Elke dag staat Greig vroeg op om ontbijt te maken voor zijn kleine gezin omdat ze allemaal een ander dieet hebben. Je ziet hem altijd wel met een heleboel honden in het park en thuis zit hij altijd met z’n honden op de bank te knuffelen.

“Telkens als ik neerzit of neerlig, liggen er altijd wel een hond of drie bovenop me”, schreef Greig op instagram.

Iedereen weet dat waar Greig ook is hij altijd door een tiental honden gevolgd wordt. Hij redde echter niet alleen honden uit het asiel. Hij heeft ook een varkentje genaamd Bikini, 2 eenden, duiven, katten en zelfs enkele kippen om zijn familie compleet te maken.

Lees ook  Vriendinnetje beklad complete auto na vreemdgaan van vriendje!

En hij is niet meteen van plan om te stoppen. Hij wil nog meer bejaarde honden adopteren omdat hij weet dat ze net zoals elke andere hond liefde en aandacht nodig hebben.

“Het zijn gewoon wijzere dieren. Van zodra je wat ouder bent, weet je wat je wil in het leven. Deze honden weten wie ze zijn en dat maakt het makkelijker om een band met hen te ontwikkelen. Het is gewoon erg bevredigend om te weten dat deze kerels goed verzorgd worden. Het maakt m’n dagen de moeite waard”, zei Greig.

We zijn deze man zo dankbaar dat hij zijn deuren opent voor moeilijk adopteerbare honden. Hij is een geweldige man!

DEEL dit als jij er ook zo over denkt!

Deze agent bedenkt een hele bizarre straf voor schelden met het woord ‘kanker’

Kijk hoe kerel ternauwernood een vallende kat redt door alleen maar z’n rugzak te gebruiken.