in

Man trekt zelf 1,65 meter lange lintworm uit achterste door sushiverslaving

Sushiliefhebbers hier? Ook op de redactie van Dailynieuws.nl zijn meerdere sushilovers en die gruwelen bij het verhaal van een Amerikaanse man uit de stad Fresno.

Hij klopte kortgeleden aan bij een lokaal ziekenhuis, met in zijn hand een lintworm van 1,65 meter die hij niet veel eerder uit zijn mond getrokken had. De reden? Hoogstwaarschijnlijk zijn liefde voor rauwe zalm gebruikt voor sushi, wat hij iedere dag at.

Lees ook  Puppy valt uit de lucht op straat

Zelf uit lichaam getrokken
De man had de lintworm eerder zelf uit zijn lichaam getrokken en rond keukenrol gewikkeld, zo wordt verteld in het radioprogramma This Won’t Hurt a Bit. Daarna haastte hij zich naar de Eerste Hulp, waar hij vroeg om een behandeling vanwege een lintworm.

De behandelend arts, Kenny Bahn, was eerst sceptisch, maar geloofde meteen dat het echt om een lintworm ging, toen hij de parasiet die om de keukenrol gedraaid zat zag bewegen, vertelde hij op de radio.

Lees ook  Zo zou Prinses Diana er vandaag uit gezien hebben, op 57-jarige leeftijd

Daar meldde hij ook hoe de man er zelf achter kwam dat hij een lintworm had: „Hij pakt het vast, trekt eraan, en het blijft er maar uitkomen. Hij pakt het op en kijkt ernaar. En wat doet het? Het begint te bewegen.”

Ed Sheeran stapt uit de muziekwereld van zodra hij getrouwd is en een baby heeft.

Diepbedroefde hondeneigenaar gaat extreem ver om zijn vermiste hond terug te vinden.