in

Man stopt wagen waar niemand hem ziet – wat de camera vastlegt doet bloed koken van dierenliefhebbers

Iedereen die een hond in de familie heeft gehad, weet hoeveel liefde en zorg ze nodig hebben. Honden maken deel uit van de familie, die er zijn voor hun baasjes, door ik en dun. Het is onze plicht om er ook voor onze trouwe viervoeters te zijn als ze het nodig hebben.

Maar als je leven verandert, en je plots niet meer kan zorgen voor je hond, is het jouw verantwoordelijkheid om een nieuwe thuis voor hem te vinden. Het is het minste wat je kan doen voor een familielid, want, je hond is ten slotte familie.

Helaas zijn er ook mensen die geen verantwoordelijkheid opnemen voor hun dieren. Dit verhaal gaat over zo iemand.

Lees het aub en deel het. Hopelijk zal het meer mensen doen nadenken over de verantwoordelijkheden voor ze een hond adopteren. En hopelijk zal het hen ook twee keer doen nadenken voor ze hun hond verlaten.

Deze gebeurtenis vond plaats in Dallas, Texas. Een beveiligingscamera op een verlaten weg legde plots iets verdacht vast. In de beelden zie je een auto stoppen, iemand stapt uit de wagen, en opent de passagiersdeur.

Lees ook  Haar man stierf tijdens zijn dienst in Afghanistan – dan opent ze zijn computer en doet ze een ontdekking

Op de beelden van de veiligheidscamera, sleept de man een hond uit de wagen, kruipt dan opnieuw in zijn wagen, en rijdt weg.

Het is ondenkbaar! En overduidelijk illegaal.

Dit gebeurde in augustus, en in september werd de man gearresteerd voor dierenmishandeling, dat meldt CBS 12 News.

Op het eerste zicht kon de politie de man niet vinden. Maar nadat ze een melding over het incident uitbrachten, gaf hij zichzelf aan bij de politie.

Ze vroegen hem hoe hij zoiets kon doen. Zijn antwoord? Hij probeerde zijn zus te helpen om de hond kwijt te spelen omdat ze hem niet kon controleren.

Wat natuurlijk onzin is! Maar wat de reden ook mag zijn, de hond werd afgenomen door de dierenrechtenorganisatie SPCA.

De helden die haar redden, noemden haar Claira-Belle. Maar wat ze niet wisten was dat de hond al snel een nieuwe naam zou krijgen. Een nieuwe familie stond al klaar om haar te adopteren!

Deze schattige puppy heet nu KD, en leeft samen met haar nieuwe familie.
Haar nieuwe baasje schreef over hoe het nu met haar gaat, op Facebook.

“Hier is een update over deze lieve puppy!! Claira-Belle (nu KD), stelt het goed in haar nieuwe thuis! Ze is waarschijnlijk de liefste hond die ik ook heb gehad. Van de tijd wanneer we thuiskwamen op zaterdag, tot nu, heeft KD zoveel liefde in mijn huis gebracht. Ze houdt ervan om te knuffelen in de zetel, te knuffelen in de zetel, tv te kijken, en wil gewoon iedereen graag zien die ze ontmoet. Ik was een klein beetje nerveus over hoe ze zich zou voelen in haar nieuwe omgeving, omdat ze timide was in het dierenasiel, maar dit prachtige meisje heeft me omvergeblazen. Dankjewel aan de mensen die haar hebben gered, en dankzij de SPCA die ons heeft samengebracht. Mijn hart zit boordevol warmte en dankbaarheid!!”

Lees ook  Vuilnisman op weg om vuilniswagen uit te laden toen hij zak ziet bewegen – Zijn ontdekking redt leven van eenzaam katje

Gelukkig eindigde KD’s verhaal mooi. Dieren mishandelen is altijd verkeerd, zoals dit artikel aantoont. Sommige mensen zijn simpelweg niet in staat om te zorgen voor dieren. De man in dit verhaal heeft hopelijk een nieuwe thuis gevonden voor de hond. En haar niet zomaar te dumpen langs de weg.

Ik begrijp niet hoe iemand een dier kan mishandelen of verlaten. Elk dier verdient zorg en liefde! Deel als je akkoord bent.

De kleine jongen laat een ballon met een briefje op voor zijn opa in de hemel. Als dit antwoord terugkomt, kan de familie niet geloven wat ze lezen.

Het geheim wat geen enkele dokter je vertelt: Dit is hoe je snel en goedkoop van luizen afkomt!