in

Man slaat vrouw in elkaar in het park. Camera legt beelden vast die iedereen gezien moet hebben.

Hoewel de meesten van ons denken dat ze wel tussenbeide zouden komen om een vreemde in nood te helpen, is het moeilijk te weten hoe we in een bepaalde situatie zouden reageren. Daarom voerden deze YouTube sterren een belangrijk sociaal experiment uit om te zien hoe mensen reageren als ze een man een vrouw in elkaar zien slaan.

Mishandeling is een moeilijk en hard onderwerp, en de makers wisten niet hoe dit experiment zou uitdraaien. Hun video werd al meer dan 17 miljoen keer bekeken en het is niet moeilijk te begrijpen waarom …

Lees ook  Eerste gevangene besmet met het coronavirus

Volgens statistieken worden er in de VS 20 personen per minuut met een of andere vorm van mishandeling geconfronteerd. Dit betekent dat dagelijks duizenden mensen aan misbruik en mishandeling ten prooi vallen.

Daarom besloten deze YouTubers dit experiment uit te voeren. Ze stelden een camera op langs een wandelpad in een park en wachtten tot er mensen aankwamen. Op dat moment begon een acteur zijn vrouw “in elkaar te slaan.”

Lees ook  Vrouw bevalt van baby van broer nadat ze zwanger werd met sperma van zijn partner.

Terwijl er heel wat mensen gewoon voorbij wandelden, waren er toch verschillende personen die tussenbeide kwamen.

Bekijk het experiment hieronder en laat in de reacties op Facebook weten wat je van de reacties van de mensen vond. Vergeet dit bericht ook niet te DELEN om anderen te inspireren om het goede te doen!

Man nodigt straatkinderen uit om te eten en is verbaasd over de rekening.

Ontroerend afscheid: Paard treurt op de doodskist van zijn overleden eigenaar.