in

Man slaat autoruit in om hond in hete auto te redden, blijkt een speelgoed hond te zijn.

Het VK is de afgelopen dagen getroffen door een hittegolf, met donderdag als de warmste juli-dag ooit. Terwijl het kwik stijgt, zijn we ons er allemaal heel goed van bewust dat het achterlaten van honden in hete auto’s een enorm “nee” is.

Een Samaritaan die zo goed wilde zijn, was echter een beetje ijverig en brak een autoraam om een ​​gevangen hond te redden – alleen om erachter te komen dat het speelgoed bleek te zijn.

De woedende automobilist ging naar Facebook-groep Spotted Weston-super-Mare om een ​​foto van het gebroken raam te delen naast de foto van de speelgoedhond, die weliswaar erg realistisch lijkt.

Lees ook  Hij boort een paar gaten in een pompoen, maar wanneer hij klaar is? PRACHTIG.

De anonieme poster schreef: “Ik keerde terug naar mijn auto nadat ik hem 20 minuten had verlaten om wat boodschappen te doen om vervolgens iemand te vinden die het achterraam had ingeslagen omdat ze dachten dat de knuffelhond van mijn dochter een echte hond was die gevangen zat in de hitte.

“Hoe kun je zo dom zijn? Schaam je.”

Maar niet iedereen die de post zag, was het eens met de anonieme auto / ongelooflijk realistisch ogende speelgoedhondeigenaar, de meeste opmerkingen zeiden zelfs dat ze ‘hetzelfde zouden doen’.

Een persoon zei: “Het ziet er echt uit. Ik zou hetzelfde doen. De volgende keer in de kofferbak stoppen.”

Een andere zei: “Om eerlijk te zijn zou ik hetzelfde hebben gedaan, dat speelgoedhondje ziet er erg realistisch uit en zou een gemakkelijke fout zijn geweest om te maken, en zoals veel andere mensen hebben gezegd, is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen. ”

Lees ook  Gaby Blaaser doet boekje open over plastische chirurgie

Terwijl een derde zei: “Het ziet er echt heel realistisch uit, ik kan zien waarom dit is gebeurd. Er zijn op dit moment teveel idioten die hun arme honden in hun auto achterlaten in deze hitte. Begrijp volledig je frustratie, maar iedereen met een hart zou hetzelfde hebben gedaan. ”

Wat had jij gedaan? Het ziet er inderdaad erg realistisch uit…

Kelly ruikt de hele tijd naar vis en douchen maakt het alleen maar erger

Voor de vrouwelijke liefhebbers van wijn: Wijn drinken vanuit je BH is nu mogelijk!