in

Man schreeuwt in restaurant tegen moeder dat “haar baby zijn bek moet houden”, dan schiet een vader te hulp en maakt haar sprakeloos

Kinderen groeien veel te snel op, iedereen van ons weet dat!

Maar ondanks het feit dat de tijd erg snel gaat, blijven sommige herinneren soms lang hangen in ons geheugen, zoals bijvoorbeeld het gevoel van angst wanneer je met je pasgeboren baby in het openbaar bent, en het gehuil van je baby op publieke plaatsen.

Je kunt zo vaak als je wilt proberen, maar je kunt maar weinig doen wanneer je baby begint te schreeuwen in het openbaar. Tenzij je je kind voor altijd binnenshuis wilt houden natuurlijk, maar dat doe je gewoon niet, dus neem je de publieke schaamte er gewoon maar bij.

Gelukkig zijn er meer dan genoeg mensen die empathisch zijn wat betreft zo’n publieke momenten van schaamte, er zijn namelijk veel ouders die dit maar al te goed begrijpen. Voor de verse mama Luci Hatami was er bijvoorbeeld een situatie waarin een papa een stapje verder ging…

Lees ook  Het gezin is begonnen met trainen, maar het is het gewicht van de alcoholische vader dat dan indruk maakt

Luci was aan het genieten van een lekker ontbijt in een cafe met haar zoontje van acht maanden, toen de kleine plots begon te huilen. Luci begon gestresseerd te geraken toen ze hopeloos haar zoontje wilde kalmeren, ervoor zorgend dat zo weinig mogelijk zich irriteerden.

Maar een man die ook in de zaak aanwezig was zei echter iets dat haar brak.

“Het moment wanneer je in een restaurant bent voor een heerlijk ontbijt en je acht maanden oude baby begint te schreeuwen, en een jongeman hoort roepen, ‘Ik wou dat ze die kleine zijn bek dichtdeed’,” schreef Luci op Facebook.

Luci, die duidelijk boos was, probeerde een antwoord te krijgen toen een onverwachte helper haar verdedigde.

“Voor ik zelfs maar kon antwoorden, kwam er een man, klaarblijkelijk ook vader, op hem af, kneep hem in zijn oor en zei ‘Wat, en jij denkt misschien dat je perfect bent, lullig ventje? Stop met janken, en bied je verontschuldigen aan aan deze dame, snel!’, schrijft Luci.

Lees ook  Paardenshampoo is dé nieuwe trend voor glanzend en gezond haar

Puik werk, man! Geweldig om te zien hoe ouders elkaar begrijpen. Ouder zijn is geen makkelijke job! Gelukkig kon Luci daarna rustig van haar ontbijt genieten met iemand die een handje hielp.

“Ik kreeg mijn ontbijt voorgeschoteld met geweldige service, en een heerlijke kop koffie… Dankjewel aan de vader die zelfs na 20 jaar nog goed de moeilijkheden kent van het zorgen voor baby’s!”

Wat vind jij hiervan? Was de reactie van de vader terecht? Zouden mensen andere nieuwe ouders moeten helpen waar ze kunnen?

Deel dit artikel en laat ons je mening weten in de comments!

Hondenoppas zorgt maandenlang voor Duitse herder: Zie nu haar reactie wanneer haar baasje opdaagt

Straathond verhongert en sterft bijna, tot politieagent komt en het juiste doet