in

Man schiet zichzelf met krachtig spijkerpistool in het hart en overleeft het.

Een 52-jarige man in het noordoosten van Wisconsin ontsnapte net op het nippertje de dood nadat hij per ongeluk zichzelf in het hart schoot met een krachtig spijkerpistool.

Doug Bergeson vertelde WBA-TV van Green Bay dat het ongeluk zeven weken geleden gebeurde, toen hij thuis bij het open haard stond omdat hij het open haard aan het omlijsten van in Peshtigo.

‘Ik was gewoon de spijkerpistool naar voren aan het doen en ik stond op mijn tenen, zei Bergeson. ‘Ik had net niet genoeg ruimte, en het schoot af voordat ik er echt klaar voor was, en toen viel het neer en het schoot weer af.’

Lees ook  Gordon gaat trouwen... maar niet heus

De tweede spijker ging door een stuk hout en raakte Bergeson in de borst. Vertelde hij aan de Associated Press.

‘Ik keek naar beneden en ik kon niets zien,’ zei hij.

Pas toen Bergeson zijn overhemd omhoog deed , zag hij dat de 3,5-inch spijker in zijn borst was geschoten. Ongeveer een centimeter van de spijker bleef uitsteken.

‘Ik kon de spijker zien bewegen op dezelfde ritme met mijn hartslag,’ zei hij tegen de AP. ‘Het was een beetje aan bewegen met elke hartslag.’

Lees ook  Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

Bergeson reed zichzelf naar een nabijgelegen medisch centrum. Artsen hadden zich gehaast naar de Aurora BayCare Medical Center in Green Bay, waar hij geopereerd werd.

Dr. Alexander Roitstein, de cardiothoracische chirurg die de operatie van Bergeson uitvoerde, zei dat de spijker binnen een achtste van een centimeter van een belangrijke slagader was.

‘Had hij tegen iets geleund of had de spijker in een ander deel van de kloppende cyclus geweest, dan zouden we een heel andere situatie hebben,’ zei Roitstein aan The Daily Mail.

Vind jij dit een interessant bericht vergeet het dan niet te DELEN op Facebook!

Venezolaanse dieven stelen dieren uit dierentuinen met de intentie om het op te eten.

De gemeente weigert de arme hond van de buren te helpen, dus komen ze zelf maar in actie…