in

Man rent 9 maanden lang elke dag en deelt zijn succesvolle afvalverhaal

De Britse man verloor zo’n 25 kilo door te rennen op een hardloopband
In januari 2019 besloot de Britse Billy Brendan dat de maat vol was. Hij wilde flink wat kilo’s verliezen. De man daagde zichzelf uit om vanaf januari 2019 elke dag op de hardloopband te stappen. Met succes. De Britse man deelt zijn afvalverhaal op YouTube en laat zien dat je door hardlopen enorm veel kilo’s kunt verliezen.

Meer dan 100 kilo
Toen Billy aan zijn afvalrace begon, woog hij afgerond 108 kilo. Hardlopen was totaal niet zijn ding, aangezien hij het nog niet langer dan 15 minuten op de loopband volhield. Toch besloot hij niet op te geven en zien we in de video op YouTube Billy elke dag zonder shirt op zijn eigen loopband rennen. De fanatieke hardloper deed dit niet voor niks. Billy viel in 9 maanden tijd meer dan 25 kilo af. Wat een knappe prestatie!

Lees ook  Deze baby van 9 maanden is misschien wel de GROOTSTE baby ooit!

Aanslag op je lichaam
We horen het je denken: is dit wel goed voor een mens? Als het aan Billy ligt niet. De fanatieke hardloper heeft het 9 maanden lang volgehouden, maar besloot in de laatste 2 maanden van het jaar te stoppen met rennen. De Brit had naar eigen zeggen weinig tijd over voor andere dingen. Met een fulltime baan, verschillende andere projecten, persoonlijke problemen en sociale contacten die onderhouden moeten worden, werd het hardlopen hem iets te veel.

Lees ook  Doodgestoken Alice (15) kan dankzij donaties begraven worden in thuisland Brazilië

Trotse reacties
Volgers van Billy laten in de reacties op YouTube weten dat zij enorm trots zijn. “Het is geweldig om te zien hoe je het afgelopen jaar bent veranderd, je kunt zelfs zien dat je er elke maand gelukkiger en zelfverzekerder uitziet. Ga zo door!”, laat een volger in de reacties weten. Daarnaast zijn volgers het met de Brit eens dat hij nu zijn rust moet pakken. “Je geestelijke gezondheid staat voorop, ik ben blij dat je jezelf goed behandelt”, laat een andere volger weten.

Doodzieke Quinten werd bestolen van 75 euro, maar krijgt er 16.000 euro voor terug

Koppel sluit hun tweelingbaby’s 4 dagen op om te gaan feesten. Een van de kindjes sterft.