in

Man redt hond van drukke snelweg – een echte held!

Helaas is er veel dierenleed op aarde. Er worden nog steeds dieren voor verkeerde doeleinden gebruikt.

Gelukkig zijn er ook voldoende mensen die zich juist inzetten om dat te bestrijden. Zo zijn er diverse vrijwilligers en dierenorganisaties.

In Roemenië is een dierenorganisatie, waar mensen zich flink inzetten voor de rechten van dieren. Ovidiu Rosu is hier dierenarts en hij geeft het goede voorbeeld.

Een man plaatste een een video op het internet van een geweldige reddingsactie. Hij reisde via de snelweg en toen rende er plotseling een hond de snelweg op. Hij bedacht zich niet en stopte per direct zijn auto. De man besloot de viervoeter te helpen.

Lees ook  Minuten voor het huwelijk grijpt bruid de bevende hand van haar bruidegom – en beseft de waarheid over de man met ze trouwt.

De man loopt naar de hond toe en probeert hem te vangen. Ondertussen zijn er talloze weggebruikers die erlangs rijden met hoge snelheid. Gelukkig lukte het hem om dichterbij te komen.

Hij besloot het arme dier ook maar gelijk tijdelijk te adopteren. De man zorgt net zolang voor hem, totdat hij een gezin voor hem heeft gevonden die hem definitief wil adopteren. Meerdere mensen hadden al interesse getoond in de viervoeter, maar hij zegt het arme dier wel erg te gaan missen.

Lees ook  Politie zoekt vermiste Niels (31)

Bekijk de onderstaande video van deze heldhaftige heldendaad!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Onderzoek toont aan: mannen en vrouwen kunnen even goed autorijden

Wat steekt hier de weg over? Dit geloof je nooit!