in

Man red zwaar gewonde uil, die bedankt hem vervolgens op een merkwaardige manier

Iedereen die zich wel eens eenzaam heeft gevoeld weet dat de liefde en aandacht van een persoon al een stuk kan helpen. In veel gevallen werkt de liefde van dieren ook goed tegen de eenzaamheid. Als je aan de liefde die dieren geven denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een hond, kat of misschien een konijn.

Uit dit verhaal blijkt dat ook vogels, zoals een uil, deze liefde kunnen geven. Het verhaal gaat over Gigi. Een uil die was aangereden en terecht kwam bij het Wild At Heart Rescue centrum in Mississippi. Het centrum specialiseert zich in het redden, rehabiliteren en vrijzetten van zieke, gewonde en verweesde wild dieren afkomstig uit Mississippi.

Lees ook  Het gezicht van de 9-jarige wordt veroorzaakt vanwege haar ziekte, maar haar moeder geeft niet op

Aan The Dodo vertelde Missy Debuisson, de oprichter van Wild At Heart, dat de uil een ernstige hersenschudding had en dat haar lichaam helemaal onder de parasieten zat. Gedurende haar behandeling verloor de uil ook nog eens veel gewicht.

De uil had behoefte aan goede zorg. Ze kwam onder de hoede van Douglas “Doug” Pojeky. In het centrum staat de man bekend als een “vogelfluisteraar”. Die titel maakte hij meer dan waar, toen hij Gigi verzorgde.

De uil werd steeds sterker en gezonder. Na een tijdje kon ze haar eten weer oppakken, in plaats van gevoerd te worden uit de hand. Doug wist dat de uil hem vertrouwde. Hij kwam er echter pas echt achter hoeveel de uil van hem houdt, nadat hij een tijdje weg was geweest.

Lees ook  Genieten! Dochter van Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s:

Douglas was naar Michigan geweest om familie te bezoeken. Toen hij terugkeerde, kwam hij erachter hoeveel de uil om hem gaf. Ze gaf hem namelijk een volwaardige knuffel toen ze hem weer zag.

Het moment zal Douglas nooit meer vergeten. Het deed hem aan zijn overleden vader denken, vertelde hij aan The Dodo. Het gaat steeds beter met Gigi. Binnenkort kan ze weer worden vrijgelaten in de natuur, maar voor nu spendeert ze nog wat tijd met haar favoriete mens: Douglas.

Wie kent die stoere Toet uit Flodder nog? ZO ziet ze er nu uit!

Hond van vier maanden hond wordt achtergelaten in een “high-kill” asiel, maar krijgt onverwachte hulp