in

Man raakt al zijn bezittingen kwijt in brand, op zijn kleine kitten na

De 83-jarige Ali Mese woont in de Turkse provincie Ordu. Afgelopen week zagen zijn buren vlammen uit zijn huis komen en belden meteen de hulpdiensten. Helaas kwamen zij te laat, zijn woning was volledig vernield.

Tijdens het aansteken van zijn houtfornuis morste Ali benzine, waarna de vlammen om zich heen sloegen. Gelukkig ontsnapten hij en zijn familie net op tijd. Er waren alleen wat lichte brandwonden. Droevig genoeg ontsnapten zijn vele katten niet, op één na. De kleine kitten Sarikiz (wat ‘blond meisje’ betekend) overleefde het vuur.

De foto die van Ali en Sarikiz werd genomen ging de hele wereld rond. Zijn pijn en verdriet zijn overduidelijk te zien. Al snel kwam er een beweging op gang om hem en zijn familie te helpen.

HLN bericht dat ze inmiddels een tijdelijke woning hebben gekregen van de ‘Bolu Social Aid and Solidarity Foundation’. Een sociale woning wordt klaargemaakt door de lokale overheid van zijn district.

De onderstaande video laat de hartbrekende beelden zien van Ali en Sarikiz, na de brand. Gelukkig worden ze opgevangen en krijgen ze een nieuwe woning!

Lees ook  Vermiste Bert de Laat dood gevonden

Ze namen een groepsfoto op hun vrijgezellenfeest, maar ze vluchten dan weg als ze een detail in de hoek zien

Deze vrouw kocht een ontbijtje voor een dakloze, het briefje wat hij daarna gaf maakte haar sprakeloos