in

Man probeert wilde leeuwen te aaien, maar krijgt daar direct spijt van

Wilde dieren blijven op ieder moment gevaarlijk. Daar kwam deze toerist op de meest verschrikkelijke manier achter, toen zijn arm er bijna werd afgebeten door een leeuwin.

Pieter Nortje (55) kreeg een tour bij een wilde dierenverblijf in Zuid-Afrika, naar aanleiding van zijn huwelijksverjaardag, aldus Metro. Wat een feestige dag had moeten worden, liep uit in een tragedie.

Als hij bij de leeuwen is aangekomen, is te zien hoe Pieter door het hek een mannetje aait. Het dier lijkt het plezierig te vinden en er is vooralsnog geen vuiltje aan de lucht. Dan komt er een vrouwtje langs, die hij ook wil aaien. Dat bleek geen goed idee te zijn.

LEES OOK!
Dronken vader gooide zoon in oceaan om ‘hem te leren zwemmen’ en deed dan salto’s.

Het vrouwtje beet in zijn rechterarm en sleurde hem dichter naar het hek toe. Leeuwen hebben een ongelooflijke bijtkracht en kunnen makkelijk botten breken. Na veel gegil liet de leeuwin los.

Pieter moest met spoed naar het Pelonomi ziekenhuis in Bloemfontein worden gebracht, met een septische shock en ernstige verwondingen aan zijn arm.

LEES OOK!
Roxeanne Hazes laat zien dat je ook met een maatje extra er super goed uit kunt zien!

Een woordvoerder van het dierenverblijf, Tikwe River Lodge, gaf aan dat er overal voor het gevaar wordt gewaarschuwd.

Metro bericht dat ze alle verantwoordelijkheid ontkennen: „Overal staan waarschuwingsborden. Nortje stak zijn hand door het elektrische hek om de leeuwen aan te raken en werd gebeten.”

Het is ongelooflijk dat sommige mensen, ondanks alle waarschuwingen, hier toch geen rekening mee houden. Een leeuw is per slot van rekening geen uit de kluiten gewassen huiskat, het is een wild dier!

Schokkende vondst in maag van gigantische slang die in achtertuin van vrouw wordt gevonden

Ajax naar halve finale Champions League na winst tegen Juventus