in

Man probeert vos van dichtbij te filmen maar krijgt daar bijna direct spijt van

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Niet voor niets wordt de sluwheid van een vos al eeuwen aangehaald. Daar kwam de man in het onderstaande filmpje ook achter!

Een weekje geleden plaatste de gebruiker ‘tootsaysthetrain’ een filmpje op reddit waarbij een vos in een woonwijk te zien is. De man in het filmpje lokt de vos dichterbij om hem beter te filmen. Hij knielt en zet zijn boodschappen naast hem. Dat had hij beter niet kunnen doen! Want naast zijn boodschappen ligt zijn portemonnee.

Lees ook  De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar als hij 7-jaar later overlijdt, komen ze achter een bizarre ontdekking. Wow!

De vos komt heel dichtbij, het is duidelijk dat het dier aan mensen is gewend. Hij snuffelt een beetje en gaat op de tas af waarnaast de portemonnee ligt. Dan pakt hij de portemonnee en zet het op een rennen!

De man resteert geen andere mogelijkheid dan zo snel mogelijk achter hem aan te gaan. Dat is geen makkelijke opgave, de vos is vele malen sneller.

Lees ook  OG3NE-zusjes delen emotioneel bericht

Uiteindelijk kent het verhaal een gelukkig einde, de portemonnee werd gevonden, met tandafdrukken en wel!

Hieronder kan je de hilarische beelden zien! De vos doet zijn reputatie eer aan. Wellicht vond het diertje dat poseren voor de camera wel een beloning waard was.

Man redt hond van verdrinkingsdood, de reactie van de hond is inmiddels meer dan negen miljoen keer gezien

“Ik zal het niet meer doen”: jongetje klampt zich vast aan auto terwijl zijn mama hem probeert achter te laten