in

Man probeert meisje van 10 te ontvoeren – maar besefte niet dat de hond toekeek

Ik weet dat mensen soms denken dat dieren, vooral honden dan, er zijn voor ons plezier en entertainment. Ze denken dat honden simpele wezens zijn en niet begrijpen wat er rondom hen gebeurt.

Maar in vele gevallen hebben ze het bij het verkeerde eind! Toen mijn echtgenoot op zakenreis ging, waren onze katten bezorgd tot hij terug thuis was. Dieren zijn geen simpele wezens! Ze zijn complex, hebben een hele reeks emoties, net zoals ons.

Enkel omdat ze niet kunnen praten betekent niet dat die gevoelens er niet zijn!

Onze dieren zijn zelfs de meest toegewijde en trouwe metgezellen! Bijvoorbeeld in dit waargebeurde verhaal hieronder, je zal snel begrijpen wat ik bedoel.

Het was een doordeweekse middag toen een klein 10-jarig meisje buiten was met haar hond in Woodbridge, Virginia.

Helaas wed ze het slachtoffer van een gruwelijke poging tot ontvoering. Een grote man benaderde haar plots, en pakte haar stevig bij haar arm.

Lees ook  Istahil werd op haar zesde besneden: ‘Ik kon niet begrijpen hoe je iemand zoveel pijn kon doen’

Volgens de politie probeerde de man het meisje te ontvoeren. Gelukkig kwam het meisje haar trouwe hond haar redden en beschermen. De hond beet zonder twijfelen in de crimineel zijn kuit, waardoor hij het meisje losliet en weg kon komen.

Hij vluchtte weg uit de woonwijk en de politie is vandaag nog steeds op zoek naar de verdachte, meldt de lokale politie.

De politie gaf de naam en foto van het meisje en haar hond niet vrij, uit respect voor de privacy van de familie.

Iedereen gaat akkoord dat het haar moedige hond was die de ontvoering kon voorkomen. De politie heeft de hond ook op hun eigen manier geëerd.

“Omstreeks 15:50 liep het slachtoffer, een 10-jarig meisje, met haar hond het blokje om in haar buurt in Woodbridge, toen een onbekende man haar benaderde en hard bij de arm pakte. Tijdens het incident beet haar hond de verdachte, die het meisje daarop losliet en te voet wegwandelde. Een politiepatrouille verkende het gebied. De verdachte werd niet gevonden. Het slachtoffer was niet gewond. Het onderzoek loopt nog verder,” dat zei het persbericht van de politie.

Lees ook  Heb je een ‘rommelig’ handschrift? Dan behoor je tot de leukste personen!

Het is niet ongewoon voor honden om over-beschermend te zijn voor hun baasjes, zeker wanneer het kinderen zijn die zich niet kunnen verdedigen. Diegenen die mogelijks dreigend en agressief zijn, hebben het meeste kans dat een hond al reageren.

Wees dus niet verrast wanneer een hond raar reageert op iemand die hij niet kent, hun reactie zou namelijk heldhaftig kunnen uitdraaien. Gelukkig gebeurt kinderontvoering niet al te vaak, maar wanneer het gebeurt, is het een onvoorstelbaar drama voor de familie en de gemeenschap.

Gelukkig zorgde deze heldhaftige hond ervoor dat een tragedie vermeden werd, door zijn vriendinnetje te beschermen. Tophond!

Deel dit bericht op Facebook met je vrienden en familie als je ook wilt tonen hoe heldhaftig deze hond is!

Deze vrouw bekijkt haar selfie en ziet dan het moment dat een man achter haar aan het verdringen was

Husky werd grootgebracht met katten – nu denkt ze dat ze een kat is