in

Man nodigt straatkinderen uit om te eten en is verbaasd over de rekening.

In januari 2016 ging Akhilesh Kumar na een lange werkdag iets eten in een klein hotel in Malappuram. Terwijl hij op zijn bestelling wachtte, viel hem buiten het restaurant een kind op.

Een kleine jongen, die zichtbaar op straat leefde, drukte zijn gezicht tegen het venster van het restaurant aan en zat met grote, hongerige ogen naar het eten van de gasten te kijken. Akhilesh heeft meteen medelijden en wenkte de jongen om naar binnen te komen. Enkele ogenblikken later kwam de jongen samen met een klein meisje het restaurant binnen. De twee kinderen nemen plaats aan de tafel van de man. Toen hij vroeg wat ze wilden eten, wezen ze naar zijn bord. Dus bestelde hij nog eens twee porties van hetzelfde gerecht.

Lees ook  Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.

Toen de ober enkele minuten later twee volle borden bracht, stortten de kinderen zich honger op het eten. Nadat ze alles opgegeten hadden, verlieten ze het restaurant en keerden ze terug naar hun thuis: de straat.

De kinderen waren alweer verdwenen nog voor Akhilesh opgekeken had. Toen hij de rekening onder ogen kreeg was hij erg verwonderd om te zien dat de drie gerechten niet aangerekend werden, maar dat alleen de volgende woorden werden neergeschreven:

Lees ook  Meisje (5) v*rkracht op Amerikaanse ambassade

“Menselijkheid laat zich niet betalen. Mag het geluk altijd aan uw zijde zijn.”

Ontroerd van dit warme gebaar bedankt hij het personeel en verlaat het restaurant, in de wetenschap dat hij het licht in de ogen van de kinderen nooit meer zal vergeten.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden om anderen te inspireren!

Belangrijke smeekbede van moeder toont waarom we onze gsm’s moeten neerleggen

Man slaat vrouw in elkaar in het park. Camera legt beelden vast die iedereen gezien moet hebben.