in

Chris neemt elke dag nieuwe tatoeage en ziet er nu zo uit

De Brit Chris Woodhead heeft wel een hele bijzondere manier gevonden om met de lockdown om te gaan. Elke dag dat hij in quarantaine zit, geeft hij zichzelf een nieuwe tatoeage.

En dat is een hele opgave, want het lichaam van tattooeerder Chris zit al onder de tattoo’s. Op zijn negentiende kreeg hij de eerste, inmiddels heeft hij er zo’n 1000.

„Ik zag mezelf de afgelopen tijd maar wat aanmodderen, ik wist niet wat ik moest doen en at alles wat los en vast zat.

Lees ook  Caroline* betaalt maandelijks 5000 euro alimentatie

Dus het idee om mezelf tatoeages te geven was om mijn leven weer een beetje richting te geven. Zonder structuur zijn de mensen het kwijt.”

En dus pakt hij iedere dag tussen 2 en 4 uur de naald en wat inkt erbij. Inmiddels heeft hij er 41 gemaakt tijdens de coronacrisis.

„Ik vind tattoeëren therapeutisch. Ik teken wat in m’n hoofd zit”, zo vertelt hij aan de BBC. Zo plaatste hij al een tijger, omdat hij samen met zijn vrouw Ema de serie Tiger King keek tijdens de quarantaine.

Lees ook  Twaalf mannen schoppen bestuurder als hij uitstapt en nemen zijn BMW mee

Onder zijn voet schreef hij: wanneer stopt dit? Op zijn arm prijkt nu een afbeelding van sperma, een verwijzing naar het kind dat hij en zijn vrouw in juli verwachten.

Voor de naam van de kleine probeert hij nog een plekje vrij te houden. „Ik wil dat hij of zij een goede tatoo heeft. (…) Als ik eerlijk ben, zie ik er belachelijk uit. Ik zie eruit als een stuk blauwe kaas.”

Te vroeg geboren baby verslaat coronavirus ondanks het lijden aan een hartafwijking en chronische longziekte

Zangeres Anouk verrast vriend met thuiskomst uit Marokko