in

Man neemt een binnenweg en hoort vreemde geluiden in de bosjes. Wat hij onder de bladeren aantreft, is hartverscheurend.

Het is onbegrijpelijk hoe een moeder van een baby kan bevallen en het kind dan gewoon achterlaat. Er zijn uiteraard heel wat redenen waarom een moeder zoiets zou kunnen doen. Misschien is ze bang van haar familie, of is ze mentaal ziek en niet in staat om voor het kind te zorgen.

We weten wellicht nooit waarom deze moeder deed wat ze deed, maar gelukkig voor dit kleine meisje kent dit verhaal een happy end.

Lees ook  Vind je dieren schattig wanneer ze dit doen? Integendeel, je trekt beter meteen aan de alarmbel

Een man was te voet onderweg naar het werk in Chelyabinsk in Rusland toen hij besloot om een binnenweg te nemen. Hij wandelde door het bos langs de stad toen hij een vreemd geluid hoorde.

Nieuwsgierig trok hij op onderzoek uit en wat hij vond maakte hem misselijk.

Op een hoopje bladeren met een heleboel mieren lag een drie dagen oude baby. Haar navelstreng hing nog aan haar lichaampje en haar huid was rood en gezwollen van de mierenbeten.

Lees ook  Zien: Wat is er aan de hand met de lippen van Bridget Maasland?

De man pakte de baby snel op en belde een ambulance. De politie zegt dat hij het meisje precies op tijd gevonden had.

Hoewel de baby er slecht aan toe was, konden de dokters haar toestand stabiliseren. Verwacht wordt dat ze helemaal zal herstellen.

In Rusland wordt nu ook gepleit voor de installatie van zogenaamde babyluikjes waar wanhopige moeders hun baby’s op een veilige manier kunnen achterlaten.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Als de vreemde over het lichaam van de dode vrouw buigt, schreeuwen de rouwenden het uit. De camera betrapt haar op heterdaad.

De wanhopige moeder zit de hele nacht op het internet, terwijl haar baby in de gootsteen ligt. Wat er dan gebeurt…