in

Man mist zijn droombaan doordat de buschauffeur te laat is en is flink over de rooie

We kennen het allemaal wel, je hebt een belangrijke sollicitatie en je moet op tijd komen. Vervolgens ben je op tijd klaar met alles en sta je al ruim voor tijd bij de bushalte. Maar dan, komt je bus opeens niet op tijd. Je ziet de minuten langzaam wegtikken en er is nog steeds geen bus te bekennen. Nu is het inmiddels al zo laat, dat je de sollicitatie nooit meer op tijd gaat halen, en je raakt zwaar geïrriteerd.

Dit is precies wat deze man overkwam ergens in Nederland. Hij had een sollicitatie voor zijn droombaan, maar de bus kwam flink te laat. De man was zo woest dat hij besloot even flink verhaal te gaan halen bij de buschauffeur waarom hij een half uur te laat is.

Lees ook  Video: Terminaal zieke man ziet voor het eerst zijn baby.

Ik denk dat we in Nederland al redelijk het gezeik gewend zijn dat bedrijven zoals de GVB en NS met zich meebrengen. Zoals trams, metro’s en treinen die opeens veel te veel vertraging hebben of helemaal opeens niet meer rijden. Terwijl de rails van de metro en trams alleen door hen gebruikt wordt.

Lees ook  Oh oh... De nieuwe iPhone X heeft ernstige problemen met het scherm!

Dat bussen te laat kunnen komen kan ik nog redelijk begrijpen aangezien ze grotendeels dezelfde wegen gebruiken als het overige verkeer. Maar dat kon deze meneer geen zak schelen want hij schiet flink uit z’n slof tegen de buschauffeur, die het op z’n beurt erg professioneel afhandelt. Gelukkig wist iemand het voor ons te filmen, en leverde dit incident grappige beelden op.

Bekijk hieronder de grappige beelden:

Moeder baart voor de 6de keer een kind, maar wat haar man dan ziet laat hem in shock achter!

Dit is wel een heel gewaagde manier om het geslacht van je kind te onthullen!