in

Man met dun haar wil echtgenote verrassen op huwelijksdag – uren later is hij volledig onherkenbaar

We zouden allemaal trots en tevreden moeten zijn met wie we zijn. We zijn allemaal verschillend en hebben allen onze eigen unieke kwaliteiten.

Maar los daarvan zijn veel mensen bang om ouder te worden. Het ontdekken van rimpeltjes, zwakkere spieren en gewrichten die beginnen te kraken – er bestaan plezantere dingen. Haarverlies is ook nog zoiets.

Bepaalde dingen moeten we gewoon aanvaarden, niemand kan ouder worden immers tegengaan. Maar soms is het leuk om enkele kleine veranderingen te doen. Zeker als er een belangrijke dag staat te gebeuren. Zoals bij de man in dit verhaal…

Het komt bij veel mensen voor die ouder worden, namelijk het haar die dunner begint te worden of uit te vallen. En dat kan je zelfvertrouwen een echte deuk geven.

Lees ook  101-jarige mama wil uit de auto. Zoon maakt onmiddellijk beelden die iedereen aan het lachen brengen.

Toen zijn huwelijksdag in aantocht was, besloot de man in dit verhaal om een immense verandering te ondergaan. Hij zou zijn vrienden en familie verrassen met iets ongelofelijk.

De man schakelde de hulp in van ene Jason Makki, een professionele haarspecialist in Dubai.

Jason toonde een video van de transformatie van een van zijn klanten. Hij toonde hoe hij een klant volledig “omtoverde” net voor zijn huwelijksdag.

“De klant vroeg me om hem klaar te stomen voor zijn huwelijksdag en hij wilde iedereen verrassen door een nieuwe haarstijl te proberen!” schreef Jason op YouTube.

Eerst maakte hij het haar plat met een stijltang, daarna kamde hij het en föhnde hij het haar. De stilist gebruikte een speciale soort haar groeimiddel om de kale plekken op zijn hoofd te bedekken.

Lees ook  Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

“Na zijn haar gewassen en gestyled te hebben gebruikte ik een beetje haargroeimiddel om zijn kale plekken te bedekken,” schreef Jason.

Het eindresultaat zal je omverblazen. Het is nauwelijks te geloven dat dit dezelfde man is die eerst het salon binnenwandelde. “Zijn vrouw zal hem gewoon helemaal niet herkennen,” schreef Jason.

Bekijk de transformatie hieronder in de video:

De gave video werd al meer dan 15 miljoen keer bekeken in slechts enkele dagen tijd. Het is dan ook fascinerend hoe een kleine verandering een wereld van verschil kan maken met behulp van enkele kleine technieken.

We zijn blij dat deze man er opperbest kon uitzien voor zijn huwelijksdag. Deel als jij ook onder de indruk bent!

Rico Verhoevens dochtertje Mikayla in ziekenhuis na ongeluk

Weerloos meisje (15) tegen hoofd geschopt, schuldige meiden vluchtten