in

Man ligt al tien jaar in vriezer met bizar briefje: “Mijn vrouw heeft mij niet ver moord.”

In de Amerikaanse staat Utah deed de politie een opmerkelijke vondst in een diepvries. Daarin werd het lichaam aangetroffen van Paul Edwards Mathers, die al tien jaar vermist was. Er lag een briefje bij zijn lichaam met de tekst: “Mijn vrouw heeft mij niet ver moord.”

De vriezer stond in het huis van zijn vrouw Jeanne Sourone-Mathers. De 75-jarige werd dood in haar stoel aangetroffen door de politie nadat de thuiszorg ongerust was geworden omdat ze de deur niet opende. De dame overleed een natuurlijke dood.

Lees ook  Met pijlen beschoten hangbuikzwijntje Lola is nu blind aan één oog

In de keuken stond de politie een gruwelijke verrassing te wachten. Ze vonden het lichaam van de man in een vriezer met een briefje erbij.

Het briefje was ondertekend door een notaris met de boodschap dat zijn vrouw hem niet ver moordde.

Het briefje werd ondertekend op 2 december 2008. De politie vermoedt dat hij terminaal ziek was. Wellicht werd hij in de vriezer gelegd ergens tussen 4 februari en 8 maart 2009. Hij werd het laatst levend gezien op 4 februari.

Lees ook  Kapster redt het leven van klant met vlekje op haar hoofd.

De politie probeert nu uit te vissen waarom de vrouw zijn lichaam zo lang verborgen hield. Een mogelijke piste is om zijn uitkering als oorlogsveteraan te blijven incasseren.

In die tien jaar zou ze 117.000 dollar opgestreken hebben. Toch sluit de politie moord nog niet helemaal uit.

12 voedingswaren die eczeem alleen maar erger maken

Zoë (15) wordt al twee weken vermist nadat ze wegliep uit instelling in Eindhoven