in

Man krijgt een gratis puppy, maar maanden later komen ze erachter dat het helemaal geen hond is

Het was liefde op het eerste gezicht voor deze man uit Tuscon, Arizona toen hij een lieve kleine puppy zag. De grote ogen en schattige oortjes van de puppy waren zo charmerend dat de man meteen de puppy wilde adopteren. Tot zijn grote verbazing kon hij de puppy gratis adopteren. Hij twijfelde daarom geen enkel moment en nam hem mee naar huis, schrijft The Dodo.

Het nieuwe baasje was tevreden en besloot om de viervoeter Neo te noemen. Het vooruitzicht om vele jaren met zijn nieuwe maatje door te brengen, bracht de man veel vreugde. Er was echter wat raars aan de hand. Na een aantal dagen kwam de man erachter dat Neo zich niet als andere honden gedroeg.

Neo was namelijk voortdurend nerveus en erg schuw voor mensen. Bovendien plaste en poepte Neo heel de auto onder wanneer zijn baasje ergens met hem heen wilde. Neo wilde alleen maar aandacht van zijn baasje en van geen ander mens.

Lees ook  Vrouw vindt straathond op het strand, maar het blijft voedsel begraven. Dan beseft ze de droevige waarheid waarom.

Als hij in de tuin werd achtergelaten, wanneer het baasje aan het werk was, groef hij onder het hek door om met de hond van de buren te spelen. De buren accepteerde het op een gegeven moment dat Neo kwam spelen. Neo moest echter niks van de buren zelf hebben, hij wilde alleen spelen met de honden.

Op een dag waren de buren het zat en nam de hond mee naar het Humane Society of Southern Arizona in de hoop dat het baasje van Neo en het asiel samen tot een oplossing konden komen voor het problematische gedrag van de hond.

Een van de medewerkers van het asiel merkte meteen dat er wat anders was aan Neo. Het vreemde gedrag van de viervoeter klopte namelijk niet, honden doen normaal niet zo tegen mensen. Maureen O’Nell werd achterdochtig.

“Jullie weten dat het niet een hond is” vertelde Maureen aan de buren toen ze met Neo kwamen. De buren vertelde dat ze de situatie al erg verdacht vonden en wisten dat er iets gaande was.

Lees ook  De clip van deze man en zijn hond gaat rond als een lopend vuurtje – en ik zie waarom

Het bleek dat Neo helemaal geen hond was, maar een wolf. De medewerkers van het asiel namen contact op met het baasje van de wolf en legde hem uit dat hij een speciale vergunning nodig heeft om een wolf te bezitten. Het baasje was erg verrast en stemde toe dat Neo naar een reservaat voor wolven genaamd “Wolf Conncetion” werd gebracht. Neo kan daar tussen andere wolven leven.

In eerste instantie werd Neo in quarantaine geplaatst. Ze moesten zeker weten dat Neo geen ziektes had. Neo had nog geen roedel waar hij bij hoorde, maar dat kwam gelukkig al snel.

Wolven horen in groepen te leven en we zijn blij dat Neo uiteindelijk zijn plek heeft gevonden. Deel dit ongelofelijk verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Man wil een pitbull adopteren uit het asiel, maar die weigert de zijde van zijn maatje te verlaten

Moeder met 6000 tumoren durft de deur niet uit: op een dag verzamelt ze al haar moed