in

Man is lekker aan zwemmen wanneer een olifant naar hem toe rent, niemand had de reden verwacht

Toen de olifant Kham Lha haar favoriete mens, een man genaamd Darrick Thompson, zag ‘strijden’ voor zijn leven in de rivier reageerde ze meteen.

Ze was er van overtuigd dat hij aan het verdrinken was en haastte het water in om hem te redden. Het voorval gebeurde in het Elephant Nature Park in de Thaise provincie Mae Tang. Het park is een natuur reservaat waar olifanten leven, die voorheen in gevangenschap leefde of werden misbruikt in de toeristenindustrie, schrijft Bored Panda.

Lees ook  Ex Dave Roelvink, Julia Mekkes, laat weinig aan de verbeelding over

Het reservaat werd in de jaren negentig opgericht en heeft sindsdien meerdere prijzen gewonnen voor het werk wat ze met olifanten uitvoeren. Dat is ook goed te zien in de onderstaande video. Darrick is een van de medeoprichters van de organisatie.

Ondanks dat Kham Lha mishandeld is door mensen tijdens haar leven, houdt ze meer van Darrick dan iedereen. Ze haast de rivier in om hem te redden terwijl hij eigenlijk helemaal niet in gevaar is.

Lees ook  Moeder stopt eindelijk met borstvoeding nadat haar dochter negen jaar oud werd.

De video toont dat als je respect en liefde hebt voor dieren, dat wederzijds zal worden. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Deze dief steelt haar auto terwijl ze tankt, maar dan gooit ze zich zonder nadenken op de motorkap

Deze 18-jarige man werd gekweld door hevige buikpijn totdat een positieve zwangerschapstest alles verklaarde