in

Sushiverslaafde man trekt zelf 10 meter lange levende lintworm uit zijn achterste

Een Thaise man ging zijn billen afvegen na het poepen – en trok uiteindelijk een levende, kronkelende tape-worm uit zijn kont.

Op een dag, nadat zijn kind op school was afgezet, moest freelance fotograaf Kritsada Ratprachoom naar de wc sprinten. We moeten allemaal poepen, daar zit geen schaamte in.

De 44-jarige, uit Udon Thani in het noordoosten van Thailand was klaar om zich af te vegen. Hij voelde echter nog steeds iets uit zijn billen hangen.

Dit zal mensen de angst geven: het was geen poep of plakkerig toiletpapier. Het was in feite een enorme, levende lintworm die aan zijn anus bungelde.

Lees ook  Student ligt twee maanden dood op zijn kamer

‘Ik was net klaar met het afzetten van mijn kind op school en deed wat boodschappen toen ik voor nummer twee moest gaan. Nadien had ik het gevoel dat ik nog niet klaar was met poepen, alsof er iets over was. Dus ik stond op om te zien wat het was. Blijkt dat er iets uit mijn billen steekt.’

In de week daarvoor onderging Ratprachoom een ​​appendix-operatie – aanvankelijk veronderstelde hij gewoon dat het een stuk touw was dat overbleef van de operatie.Toen hij echter aan de bungelende draad begon te trekken, besefte hij dat het plakkerig en rekbaar was. Dit was geen touwtje – het was een echte lintworm.

Lees ook  Schokkende vondst: de verknipte p*rnocollectie van Michael Jackson duikt op

Nadat hij het uit zijn kont had getrokken, dacht Ratprachoom dat de worm tot ongeveer tot 10 meter kon worden uitgerekt. Nadat hij het in zijn handen had gehouden stopte hij het in het toiletreservoir en begon het rond te glijden.

Bekijk hieronder de video van de worm die uit de kont van Ratprachoom is uitgeworpen:

Getuige in Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Vrouw kon veel geld verdienen aan misbruik dochters’

Hert blijft hangen in hek, afgeschoten door boswachter