in

Man houdt het verkeer tegen door de weg te blokkeren met z’n auto. Wat er zich aan de andere kant bevindt, laat me sprakeloos achter.

Bij slecht weer verwachten we ons allemaal aan verhalen over zware verkeersongevallen. Een man uit Georgia voelde de noodzaak om het verkeer op een winterse dag tegen te houden. De bestuurders van de voertuigen achter hem waren overstuur, maar de reden waarom zal je vertrouwen in de mensheid herstellen.

Een vrouw genaamd E’Ondria reed achter deze heer toen hij plotseling een barricade maakte met zijn voertuig en uitstapte.

Lees ook  Man met steekwond uit water gehaald in Rotterdam

Toen E’Ondria besefte waarom hij het verkeer tot stilstand had gebracht, begon ze meteen te filmen.

De bestuurder trotseerde het strenge winterweer in alleen maar een shirt en baseballpet en haastte een voetganger in nood te hulp.

Een oudere man met een looprekje probeerde de drukke straat over te steken. De barmhartige Samaritaan zag dit, en besloot om te helpen.

Iedereen achter hem werd gedwongen om te stoppen, waarop de bestuurder de oude man veilig naar de andere kant kon begeleiden. Toen ze de andere kant bereikten, klopte de bestuurder de bejaarde man vriendelijk op de schouder.

Lees ook  Angela Merkel opnieuw trillend te zien op tv

E’Ondria was zo ontroerd door zijn gebaar dat ze de beelden op Facebook postte. “Deze man hield het verkeer tegen om hem te helpen.”

Bekijk de onderstaande video om deze held in actie te zien en deel dit met je vrienden om de vriendelijkheid te verspreiden.

De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.

Celine Dion stopt de geruchten en besluit zich openlijk uit te spreken over haar gezondheidsproblemen