in

Man gooide hond uit de auto langs de kant van de weg, gelukkig zag deze oplettende man het gebeuren

Qua uiterlijk ziet Branden Turnbow er als een harde en gevaarlijke motorrijder uit. De man heeft een goatee, tatoeages en leren kleding, maar de man is van binnen helemaal niet zo gevaarlijk, schijn bedriegt.

De goede man zag iets heel naars toen hij op een dag op de motor onderweg was naar zijn vader. Hij zag een auto die langs de weg stopte. Eruit kwam een man en zijn hond, vervolgens stapte het monster weer in en liet zijn hond alleen achter, schrijft Newsner.

Op een afstandje zag Brandon het gebeuren. Het choqueerde hem, de vreselijke man zette zijn hond langs de kant van de weg alsof het grof vuil was. Brandon haastte zich vervolgens naar de hond in nood. Hij redde hem en gaf hem later de naam Mr Davidson.

Lees ook  Ze betaalt maaltijd voor dakloze man en gaat even bij hem zitten. Alvorens te vertrekken geeft ze hem een verfrommeld briefje.

Brandon was echter niet de daden van het (inmiddels ex-) baasje vergeten. Hij nam de hond achterop en reed achter de man aan.

“Ik ben naar deze gast gereden om hem de middelvinger te geven. Nu heb ik een co-piloot, maak kennis met Mr. Davidson” schrijft Brandon op zijn Facebook pagina.

De rest van de dag spendeerde Brandon met de hond en hij raakte eraan gehecht. De hond creëerde snel een band met zijn redder in nood. Brandon besloot om Mr. Davidson te adopteren, nadat hij heel de dag met hem rondgereden had. De hond heeft nu eindelijk een veilig thuis.

Lees ook  Dronken vader gooide zoontje (5) in oceaan om ‘hem te leren zwemmen’

Als Brandon niet aan het motorrijden of werken is dan schrijft en zingt hij liedjes. Het voorval met Mr. Davidson heeft hem geïnspireerd om een liedje te schrijven. Het liedje is zelfs al als een lopend vuurtje verspreid over het internet. Beluister het liedje in de onderstaande video!

Mensen zoals Brandon hebben vaak een slechte reputatie, puur gebaseerd op hun uiterlijk. Vaak zijn het echter hele goede mensen en Brandon bewijst dat. Nooit op uiterlijk je eerste oordeel trekken. Deel dit verhaal met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

11-jarige verloor zijn hond maanden geleden, maar dan wordt de viervoeter teruggevonden

Vreemde viel een vrouw aan met een machete – hij ontdekt dan dat hij het verkeerde slachtoffer heeft gekozen