in

Man doodt per ongeluk zijn vrouw door een vrij partij met een BOORMACHINE

Een 46-jarige Duitser genaamd Oliver Ditman wordt momenteel berecht omdat hij zijn vrouw per ongeluk heeft vermoord, althans dat is wat hij zelf zegt. Tijdens een gezellige weekavond vloog Oliver samen met zijn vrouw Zika stevig in de wijn. Vier flessen later kon het stomdronken koppel niet meer van elkaar afblijven.

De Duitser wou nog eens graag iets ‘spannends’ proberen met zijn vrouw en kreeg toen het originele idee om een boormachine te gebruiken tijdens het liefdesspel. In een tijd wanneer je bijna overal tot zelfs in de Aldi trillende ‘speeltjes’ kan kopen, vond het koppel het toch hotter om aan de slag te gaan met een monster draaiende boormachine. De man beweert echter dat hij en zijn vrouw wel vaker attributen gebruiken om haar te ‘vermaken’. Deze specifieke nacht wilden ze dus een boormachine gebruiken om de vrij partij lekker spannend te maken. Hij stopte de draaiende boormachine heel diep in haar mond, iets waar ze zeer hard van genoot zegt hij zelf.

Lees ook  Meer video’s duiken op van vechtersbaas Tommy uit Spijkenisse

Plotseling zag de man echter rook uit de keuken komen en herinnerde hij zich dat hij nog vlees op het vuur had staan voor zijn hond te voederen. Hij liep vervolgens snel naar beneden en besloot om ondertussen nog een sigaretje te roken. Dit terwijl zijn geliefde dus nog steeds aan het wachten was met een gigantische boormachine in haar mond. Toen hij terug naar boven ging, besefte hij dat er zich een drama had voltrokken. De vrouw lag bewusteloos op de grond en toen hij de boormachine wou verwijderen, zag hij dat de boormachine in haar keel vastzat.

Lees ook  Ontvoerde pup Len weer thuis

Een expert constateerde achteraf dat de man de boormachine zo diep had geramd dat deze haar luchtpijp blokkeerden. De rechtbank oordeelde nu al dat Oliver ontzettend onverantwoordelijk was om zijn vrouw in deze staat alleen te laten. Hij kan een maximum-straf krijgen van vijf jaar cel. Volgende keer misschien beter een speen gebruiken of zo?

Deel dit bericht met je vrienden op Facebook!

Jaloerse stiefmoeder voert jongen laxeermiddel en giet hete saus in zijn keel

De hond zag haar baasje 2 jaar lang niet – je gaat niet geloven wat er gebeurt al ze elkaar weer zien!