in

Man die in stallen sluipt op bewakingscamera betrapt – eigenaar ziet de beelden en slaat onmiddellijk alarm.

Dierenmishandeling is iets wat we nooit zouden mogen aanvaarden. Het is al erg genoeg dat er mensen zijn die hun dieren verwaarlozen of negeren, maar wanneer ze doelbewust dieren zoeken om hem te kwetsen wordt het ziekelijk. Dat is iets waar we met ons verstand niet bij kunnen. Onlangs legde een bewakingscamera vast hoe een man een paard seksueel misbruikte in een stal in Uppsala, Zweden.

Lees ook  Twee kinderen al vijf maanden vermist en nu heeft politie smartphone meisje gevonden bij haar moeder

De eigenaar deed een publieke oproep om de man te identificeren. Dankzij verschillende tips kon de politie een arrestatie verrichten.

Lisa Sannervik van de politie verklaarde aan een lokale krant: “We hebben de voorbije dagen intensief gewerkt en een persoon geïdentificeerd die nu gearresteerd werd op verdenking van dierenmishandeling.”

Op de video van de bewakingsbeelden is alles duidelijk te zien. Een man komt de stal binnen en begint het paard seksueel te misbruiken.

Lees ook  Veulen is paniekerig en verlaat de zijde van de moeder niet, dan ontdekken ze wat er aan de hand is

Ondanks de weerzinwekkende beelden werd de video op het internet gepost om de dader te helpen opsporen.

Dankzij de overweldigende respons kon de man inderdaad geïdentificeerd en aangehouden worden. De politie is ervan overtuigd dat de verdachte inderdaad de dierenbeul is die ze zoeken.

DEEL dit bericht om iedereen aan te sporen om aandachtig te zijn voor dieren die buiten leven.

4-jarige met hersentumor uitgenodigd op basebalveld om home run te slaan.

Meisje (14) overleden aan infectieziekte; school waarschuwt leerlingen