in

Man denkt dat hij de pijn van een bevalling aankan. Maar houdt het amper 20 seconden vol voor hij smeekt om het te stoppen.

Een bevalling is een van de pijnlijkste ervaringen die een mens kan voelen – nou ja, die een vrouw kan ervaren. Noem het de neiging om de andere te begrijpen, of gewoon mannelijk ego, maar er een bevalling heeft iets wat mannen nieuwsgierig maakt. In het bijzonder was hogeschoolstudent Johnny Wade uit Tennessee erg vastberaden om te ervaren wat vrouwen doormaken tijdens een bevalling, en dat aan de hand van een speciale machine.

De machine is uitgerust met een set elektroden die aan de onderkant van de buik worden aangebracht. Met een controlepaneel kan de intensiteit van de “schokken” ingesteld worden van 1 tot 10. Bij aanvang van de video zegt Wade tegen een vriend: “Wat er ook gebeurt, ik ga tot 10.”

Lees ook  Bizar, dit is waarom Gigi Ravelli plots van de radar is verdwenen!

Hoewel zijn bedoelingen nobel waren, bleek de pijn erg intens, zelfs van bij het prille begin. Terwijl zijn vriend hem de gepaste ademhalingstechnieken bijbrengt, kunnen zijn klasgenoten niet anders dan lachen. Wade dringt echter nog altijd aan dat de machine tot 10 zou gaan, en de vrouw achter het controlepaneel doet wat haar gevraagd wordt. En Wade schreeuwt het nog harder uit!

Lees ook  Emma Heesters pronkt met nieuwe liefde op Instagram

Na enkele seconden van helse pijn schreeuwt Wade het codewoord om te stoppen uit: “Pineapple!”

We hebben gemengde gevoelens over lachen met iemands pijn, maar laten we toegeven dat deze video best hilarisch is. Trouwens, Wade onderging dit experiment geheel vrijwillig.

DEEL dit met je vrienden en familie!

Al 6 maanden lang hoorde de vrouw een raar geluid uit het plafond van de woonkamer komen. Dan doet ze een vondst waar ze vandaag nog van moet bekomen.

De zwangere vrouw moest dringend plassen, maar de dokters lieten haar niet. Als ze de echofoto ziet, trekt al het bloed uit het gezicht van de 25-jarige.