in ,

Man bouwt jaloersmakend containerzwembad in de eigen tuin

Hoe de zomer er dit jaar uit gaat zien is voor vrijwel iedereen een mysterie. Maar voor deze mensen niet.

Zij gaan de zomer van 2021 héél erg zonnig tegemoet, want ze hebben zelf in hun eigen achtertuin een container zwembad gebouwd.

Homemade zwembad
Het begon allemaal met een treurig lege agenda, een grote achtertuin, genoeg geld voor wat bouwmaterialen en een paar hele sterke handen. Voila. Een homemade zwembad in je eigen achtertuin. Zo simpel is het. Maar is dat echt zo?

Zelf een zwembad bouwen met containers
Hoe bouw ik zelf een zwembad in mijn eigen achtertuin? Dat is een hele goede vraag waar wij niet 1-2-3 het antwoord op hebben, maar één ding is zeker: IKEA is er niks bij.

Lees ook  Ouders laten tweeling achter om te gaan feesten, één baby overlijdt

Deze mensen deden het en op de foto’s lijkt het relatief gezien best wel simpel. Je moet genoeg ruimte hebben in je tuin, genoeg materialen en mankracht en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Het ziet er niet geheel ongevaarlijk uit en er lijkt behoorlijk wat professioneel materiaal aan te pas te komen, dus normaal gesproken zouden we zeggen: don’t try this at home.

Lees ook  Rapper laat immense roze diamant van 20 miljoen euro in voorhoofd planten: “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden”

Maar dat wordt in dit geval natuurlijk een beetje lastig. Welk stappenplan je precies moet volgen kunnen we je niet vertellen, wel hebben we de foto’s die je enigszins een beeld kunnen geven. Watch and learn.

Het resultaat is een gigantisch koningsblauw, rechthoekig blok in je achtertuin. Waar je ’s zomers als een koninklijke prins in kan baden.

Voeg nog wat extra ingrediënten toe, zoals een groep vrienden, een krat met ijskoud bier en als je je garage ook nog even ombouwt tot een pub, dan is iedereen de rest van de avond zoet.

Volgens Duitse media: ‘Máxima is zwanger’

Agente doet pirouette op het ijs en het internet gaat door het dolle heen