in

Man blijft in vrouw vastzitten tijdens vrij partij in de zee

Zon, zee en een bijna verlaten strand waren de ingrediƫnten van een spannend avontuur voor een Italiaans koppel. De twee genoten volop van de warme dag toen ze besloten om een duik te nemen in de zee nabij Porto San Giorgio om het plezier in het water voort te zetten. Echter hadden ze wel erg veel pech tijdens een stiekem nummertje in de zee.

Oeps
Hun vluggertje kwam tot een beschamend einde toen de man tijdens de daad met zijn p*nis bleef vastzitten in zijn vriendin, aldus de Italiaanse krant Il Mattino. Er zat niets anders op dan te wachten tot er hulp kwam. Bij toeval liep er een vrouw langs, die het stel voorzag van een handdoek.

Lees ook  Man steekt middelvinger op naar een aap en leert direct een lesje!

Eenmaal terug op het droge probeerde een dokter het paar tevergeefs los te krijgen. Met een ambulance werden de man en de vrouw naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis constateerde doktoren een geval van het zeldzame verschijnsel p*nis captivus, waarbij de man met zijn pi*mel vast komt te zitten in een v*gina.

Lees ook  Spijkers gevonden in zitjes van schommels op meerdere plaatsen Nederland!

Artsen gaven de vrouw een injectie om haar baarmoederhals te helpen verwijden, zodat de man niet veel later zijn zaakje kon bevrijden. De injectie wordt normaal gegeven aan zwangere vrouwen om hun baarmoederhals te verwijden voor een bevalling.

Groot verdriet voor Linda de Mol

Vermiste Madeleine McCann mogelijk gevonden!