in

Man bezoekt al 30 jaar lang zijn hartsvriendin onder water.

Het beroep van Hiroyuki Arakawa is al even mooi als zeldzaam. Elke dag duikt hij in de baai van de Japanse havenstad Tateyama en draagt zorg voor het Shinto-heiligdom dat daar onder het wateroppervlak ligt.

Tijdens een van zijn duiken zag hij 30 jaar geleden voor de eerste keer Yoriko, een vrouwelijke lipvis. De man en de vis waren meteen de beste vrienden en Hiroyuki begon zich erg te verheugen over hun ontmoetingen.

Lees ook  Deze wraak van een vrouw als haar echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant

Dan merkte hij op een dag dat er iets niet klopte met Yoriko. Ze leek te ziek of te gewond om zelf voedsel te vinden. Hiroyuki moest niet lang nadenken. Vanaf die dag bracht hij zijn vriendin elke dag 5 krabben om haar te eten te geven. De vis herstelde zich goed en dankzij Hiroyuki overleefde ze haar ziekte.

Dat is ondertussen tientallen jaren geleden, en tot op vandaag bekommert de man zich nog altijd om zijn vriendin. Telkens Yoriko hem ziet, zwemt ze meteen naar hem toe, om zich gewillig op het hoofd te laten kussen.

Lees ook  Mysterie neemt toe: auto waarin dode vrouw zat afkomstig uit Borken (D)

“Ik heb het gevoel iets groots verwezenlijkt te hebben”, verheugt een trotse Hiroyuki zich. Dat heeft hij zeker – hij onderhoudt niet alleen spirituele plaats, maar heeft er ook nog eens een speciale vriendin bijgekregen.

Ken je de verleidelijke ‘Dusty’ uit As The World Turns nog? Zó ziet hij er nu uit!

Deze vrouw is eigenlijk grootmoeder en wordt altijd verward met haar dochter.