in

Man beweert dat hij een muis aantrof in zijn blikje Red Bull.”

Een man postte een video online waarin hij beweert dat hij een dode muis in zijn blikje Red Bull vond. Josh Henley zegt dat hij de walgelijke ontdekking deed nadat hij de helft van het blikje had opgedronken. Hij kocht het blikje bij een krantenwinkel in Arkansas in de VS. Voor de camera toont hij hoe het dode muisje op de bodem van het blikje ligt.

Lees ook  Luchtvaartmaatschappij weigert papa en pasgeboren baby op het vliegtuig te laten stappen. Verpleegster van geboorte wordt hun engel.

“Check je Red Bull voor je het drinkt, blijkbaar kunnen er ratten in zitten”, zegt hij. Hij geeft wel toe dat hij het blikje ’s nachts in zijn auto liet liggen en toen hij het de volgende dag wilde weggieten, voelde hij iets zwaar vanbinnen.

Hoewel Josh ontkent dat de muis zelf in het blikje terechtkwam, ontkent Red Bull in alle toonaarden dat de muis voordien al in het blikje zat. Een woordvoerder van het bedrijf verklaarde: “Het is onmogelijk dat een onderdeel – laat staan iets als dit – door het moderne, hoogtechnologische fabricatieproces zou glippen.”

Lees ook  Zó ziet de cast van ‘Home Alone’ er nu uit. Herken jij ze nog?!

Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf.

9-jarige jongen redt het leven van een man nadat auto bovenop hem valt.

Vrouw verborg geheim in de muur. 38 jaar nadat ze overleed, laat een vreemde het aan haar man zien