in

Man (74) vraagt scheiding aan als zijn vrouw (21) vreemd gaat met andere seniore man (60)

Misschien herinner je je Milojko en Milijana Bozic – het echtpaar met de 53-jarige leeftijdskloof die samen zijn verschenen in het Servische reality-tv-programma Parovi.

Het leeftijdsverschil tussen de 21-jarige Milijana en de 74-jarige Milojko heeft altijd voor veel opschudding gezorgd, hoewel ze in de show zijn blijven verschijnen en in september zijn getrouwd.

Maar de dingen gingen snel bergafwaarts toen Milijana werd gefilmd terwijl ze vreemd ging met een vent van 60 jaar oud. Ze heeft duidelijk een type.

Milojko was begrijpelijkerwijs verwoest – en in een enorme plotwending heeft hij besloten dat hij wil scheiden nadat het nieuws werd onthuld.

Op foto’s van de show is Milijana te zien terwijl ze de 60-jarige Nemanja Stamatovic Zabac kuste en op zijn schoot zat.

Volgens The Mirror zou ze ook hebben gedoucht met hem. Men zegt dat Milojko boos heeft gereageerd en haar heeft verteld dat ze kan douchen met wie ze maar wil, omdat het hem niets meer kan schelen.

Lees ook  Rebelse hond neemt wraak van zodra de dierenarts de deur uit is

De krant voegt eraan toe dat hij vanwege gezondheidsproblemen het huis uit is gehaald, nadat hij zijn vrouw met de andere man had betrapt en vervolgens zou hebben gevraagd om een ​​advocaat om een ​​echtscheidingsprocedure tegen zijn vrouw te starten.

Een producent van de show vertelde verslaggevers: “Hij had het moeilijk om van Miljana te scheiden, daarom moesten we als productieteam reageren.

“We hebben hem overdag uit de villa gehaald en naar een ziekenhuis gebracht.

“Hij kreeg onmiddellijk medische hulp en er werd onthuld dat hij onder hoge druk stond vanwege de stress die hij had ervaren in de realityshow.”

Het plot werd nog erger – het incident komt slechts enkele weken nadat Milijana naakt in bed werd gezien met een andere, niet nader genoemde oudere man.

Lees ook  “Zal jij hem opvoeden als ik sterf?” Mama’s laatste wens aan engelachtige verpleegster verloopt niet zoals gepland.

Er wordt ook gezegd dat hij getrouwd is met kinderen, hoewel Milijana ontkent dat ze een relatie met hem heeft.

Milijana zei: “De persoon die die foto’s heeft gepost, wordt aangeklaagd. Het zijn selfies die ik heb gemaakt en ik weet naar wie ik de foto’s heb gestuurd en ik weet wie ze heeft gepost.

“Ik heb deze man een paar keer gezien, maar ik heb geen relatie met hem gehad.”

Man Milojko vertrouwt zijn nieuwe vriend Aleksandra Jaksic nu de show toe, die hem vroeg of het paar ermee had ingestemd trouw te zijn in hun huwelijk.

Hij zei: “Je weet hoe oud ik ben! We hadden geen deal. Ik was op zoek naar een advocaat voor een scheiding.”

Proef met vluchtelingen als buschauffeur wordt uitgebreid

Maarten van der Weijden poepte zoveel dat de brandweer moest komen