in ,

Man (27) opgegeten door leeuwen in Zuid-Afrikaans wildpark – Leeuwen afgemaakt!

Een man die naar wilde dieren aan het speuren was in een Zuid-Afrikaans reservaat is gedood en opgegeten door twee jonge leeuwen. De dieren zijn doodgeschoten, meldt de politie.

Het 27-jarige slachtoffer was zaterdag wilde dieren zoals olifanten en leeuwen aan het tracken om de gidsen in het park advies te kunnen geven. Zo weten die waar ze het best heen kunnen rijden met toeristen.

Lees ook  Je vriend(in) belachelijk maken is goed voor je relatie

Malibongwe Mfila van de Marataba Safari Lodge besloot uit zijn auto te stappen om te voet verder te zoeken naar sporen van een jachtluipaard en stootte na een twintigtal meter op twee jonge leeuwen die verborgen zaten in het struikgewas. Volgens de politie werd de man “plotseling” aangevallen door de roofdieren en gedood.

Lees ook  Beginnende ziekte van Alzheimer is te herkennen aan deze symptomen

Getuige
Een getuige zag dat de leeuwen de man aan het verslinden waren en waarschuwde de manager van het Marakele National Park in de noordelijke provincie Limpopo.

Toen de politie arriveerde, waren de dieren nog bezig met hun maal. Ze werden ter plekke doodgeschoten, zodat er een autopsie op hen kan worden uitgevoerd.

Kale mannen met baarden lopen extra risico op coronavirus!

Belletje lellen loopt fout, boze man mishandelt jongen (11) na achtervolging