in

Mama zet haar 7-jarige dochter met lange haren op school af – wanneer ze terugkeert, ziet mama haar haar en gilt.

Mama Denise Robinson zegt dat ze een rechtszaak opstart nadat de lange haren van haar dochter werden afgeschoren.

“Ik ben erg overstuur. En dat zal niet ophouden, want ik vind dat mijn kind aangevallen en misbruikt werd”, zei Denise Robinson volgens NECN.

Denise zei dat ze haar 7-jarige dochter Tru afzette bij Little Heroes Group Home in Dracut, Massachusetts, met volle lange haren tot op haar rug. Maar toen Denise haar dochter terug ging ophalen, was het haar van haar dochter helemaal afgeschoren. Ongelofelijk!

Lees ook  Vrouw duikt vanaf glijbaan in zee - precies in het pad van een haai

Geen telefoontje, geen toestemming

“Ik werd verteld dat een dokter toestemming had gegeven om haar te scheren”, zei Denise, eraan toevoegend dat niemand haar gebeld had om toestemming te vragen.

Het personeel beweerde dat hygiënische overwegingen de reden voor deze beslissing was. Maar wat ze het kleine meisje zeiden alvorens haar haren af te knippen, is wraakroepend.

De advocaat van Denise, Richard Kendell, legde aan CBS Boston uit: “De vrijwilliger zei tegen dit zevenjarig bi-raciaal kind dat door haar haren te scheren het onmiddellijk zou terug groeien. Ik vind dat schokkend.”

Lees ook  Kinderen die op een boerderij opgroeien blijken inderdaad het allergezondst te zijn door Zelfmaakideetjes

Denise betwist de beweringen van de school: “Er was geen enkele hygiënische reden om het hoofd van mijn dochter te scheren. Ze had geen luizen. Geen bedwantsen. Haar haar was verdeeld in twee paardenstaartjes en er was verder helemaal niets mis mee.”

Hoe zou jij reageren als ze je het haar van je kind zonder toestemming zouden scheren? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

De hond werd gestolen, zeven maanden later wordt ze eindelijk herenigd met haar baasje!

Het echtpaar redt deze wolf van de verdrinking in een rivier – dan ontdekken ze iets verschrikkelijk