in

Mama wordt naar het ziekenhuis gehaast om te bevallen. Wanneer de dokters zien wat ze in haar buik draagt, krijsen ze.

Elke ouder denkt dat hun kind speciaal is. Het gaat zelfs verder dan denken … elke ouder voelt dat hun kind bijzonder is. De 29-jarige Chrissy Corbitt is geen uitzondering – ze weet maar al te goed wat het is om moeder te zijn. Haar eerste twee kinderen wogen 4 en 4,5 kg.

Niets kon haar echter voorbereid hebben op haar vierde en laatste zwangerschap …

De moeder van vier Chrissy Corbitt uit Florida dacht dat ze alles al gezien had op het gebied van zwangerschappen. Vroeg in de zwangerschap vermoedde Chrissy al dat het een grote baby zou worden. Ze kon uiteraard nooit geweten hebben hoe groot precies.

“De buik werd groter en groter. Het was alsof ze een grote bal had die meer en meer opgeblazen werd”, vertelde de vader van de baby, Larry.

Alle vorige kinderen van Chrissy waren groter dan het gemiddelde, maar niets kwam in de buurt van de laatste, Carleigh.

Lees ook  70% korting op Nutella ontaardt bijna in massale vechtpartijen in supermarkten.

Geboren via keizersnede op 13 mei 2017 woog Carleigh een verbluffende 6 kg! Onnodig te zeggen dat dit voldoende was om Chrissy te choqueren, die geen idee had dat haar baby zo groot zou zijn.

“Toen de kinderarts me haar van achter het gordijn liet zien, had ik zoiets van, ‘Wauw, wat is ze groot’”, vertelde Chrissy.

En Chrissy was niet de enige persoon die op de komst van de baby gewacht had. Iedereen in de zaal wachtte met ingehouden adem om de omvang van haar laatste baby te zien.

Toen Carleigh eindelijk het levenslicht zag, kreeg haar moeder een rondje applaus. “Ik hoorde iedereen juichen, dit was nooit eerder gebeurd”, zei Chrissy.

Dit was uiteraard het begin van een geweldig verhaal voor de ouders Chrissy en Larry. Baby Carleigh was zo groot dat ze niet in gewone babykleertjes paste die de ouders uiteraard al gekocht hadden.

Hetzelfde gold voor de luiers. Zoals altijd hadden de ouders al het mogelijke voorbereid. Maar na de geboorte veranderde alles drastisch.

Lees ook  Gezin Luizenmoeder-gezicht Ilse Warringa geplaagd door luizen

“Alles wat we voor de geboorte gekocht hadden, moesten we aan de lokale kerk doneren”, vertelde Larry.

Hoewel het een bijzonder stresserende situatie was, vonden de ouders een manier om anderen te helpen.

Naarmate Carleigh groeit, wordt ze groter en groter dan andere kinderen van haar leeftijd. Op amper 3 weken oud droeg ze kleertjes van een 9 maanden oude baby.

Carleigh is echter niet de zwaarste baby ooit. Volgens het Guinness Book of World Records werd er in 1879 een baby geboren die 10 kg woog.

Naast haar unieke geboortegewicht is Carleigh een gezonde baby die blaakt van energie. Chrissy zegt: “Ze is gewoon een blije baby, ze lacht de hele tijd. Ik kan maar niet genoeg van haar krijgen.”

Niemand kan ontkennen dat Carleigh uniek is. Daarnaast mag ze erg gelukkig zijn dat ze opgroeit in een gezin dat barst van de liefde.

4 tieners volgen dronken meisje met een “vriend van haar vader” – beseffen dat er iets goed fout is en handelen meteen.

Kind valt in het gorillaverblijf en wordt gered door gorillawijfje.