in

Mama werd gedwongen om baby voor adoptie op te geven – verwacht niet dat groots geheim tientallen jaren later zou uitkomen.

Als jonge vrouw was Francis zwanger en ongehuwd. Ze was alleen en voelde dat ze niet in staat was om voor een kind te zorgen, dus koos ze voor een andere optie. “Het beste was om haar voor adoptie op te geven zodat iemand van haar zou kunnen houden en haar alles geven wat ze nodig had”, zei Francis in de serie Long Lost Family. Francis zat bij gastheer Chris Jacobs om te praten over haar prachtige dochter die ze jaren geleden opgaf. Francis bekende dat ze altijd een diepe leegte voelde en dat ze nooit ophield van het kind te houden.

Lees ook  Monnik steekt straatverkoper in de nek om te bewijzen dat zijn gelukshangertjes geen magische krachten hebben.

“Ik dacht elke dag aan haar”, zei Francis. Met de tijd trouwde ze uiteindelijk en stichtte een gezin met haar echtgenoot. Ze vergat het kind van wie ze jaren geleden beviel nooit, maar wist dat ze haar niet kon opzoeken omwille van de adoptieovereenkomst. “Ik deed afstand van mijn rechten om naar het kind te zoeken. Ik kon niet in haar even tussenkomen. Zij moest naar mij op zoek gaan”, zei Francis. Tot grote vreugde van Francis is dat precies wat haar dochter deed. Shannon, de dochter van Francis, begon naar haar moeder te zoeken, iets wat Francis omschrijft als een wonder.

Lees ook  Tientallen zwembaden te vies: slijm, zweet en urine gevonden

Chris bekende aan Francis dat ze al met Shannon gepraat had. De informatie die hij met haar deelde, liet haar vol ongeloof achter. Ze had altijd gehoopt dat haar dochter in een liefdevolle thuis zou terechtkomen waar ze alle kansen zou krijgen die Francis haar niet kon bieden. Dan stelde Chris haar een vraag die haar in tranen deed uitbarsten. Toen hij iets uit een enveloppe tevoorschijn haalde, begonnen de tranen te vloeien.

Kijk haar emotionele reactie hieronder!

Baby dood geboren na 5 maanden, 8 minuten later zijn artsen geschokt door mirakel

Er bestaat nu een Tinder om honden te lenen zodat je nooit meer eenzaam hoeft te zijn.