in

Mama vraagt zich af wat stiefvader met haar dochter in de auto doet – Iets als deze video heb je nog nooit gezien.

Cole LaBrant is niet alleen een vader – hij beheert ook een erg succesvol YouTube-kanaal. Samen met zijn gezin maakt deze coole papa video’s van het dagelijkse leven die duizenden keren bekeken worden.

Maar deze bepaalde video krijgt meer aandacht dan de anderen. De video, samen met zijn stiefdochter Everleigh, werd al meer dan zeven miljoen keer bekeken. Bekijk het fragment hieronder en je zult begrijpen waarom!

Lees ook  Moeder verdedigt zoon die pestkop sloeg, “De school deed niets.”

De video begint met Cole die samen met zijn stiefdochter Everleigh in de auto zit. De twee lijken zich te vervelen.

Het schattige meisje op de achterbank vraagt dan: “Hey papa! Wil je naar de radio luisteren?”

Papa Cole stemt blij in en zet de radio aan.

Wat volgt is een fantastische compilatie van verschillende nummers – en bij elk nummer dragen Cole en Everleigh een ander kostuum. Onnodig te zeggen dat hun optreden een geweldige rit is!

Lees ook  Drankgigant betaalt €88.000 aan wie een jaar lang zonder smartphone kan leven.

Voor elk nieuw nummer trekt het duo een nieuw kostuum aan, en schudden ze perfect gesynchroniseerde danspasjes en hilarische gelaatsuitdrukkingen uit hun mouwen.

DEEL deze vrolijke video met je geliefden!

Soldaten vinden stervend 2 dagen oud puppy’tje. Kijk als hij het levenloze lichaampje opraapt en zich haast om het te redden.

18 jaar na het redden van deze chimpansee kruisen hun ogen opnieuw – alle waarschuwingen negerende, komt ze te dichtbij.