in

Mama vond dat de bevalling niet beter had kunnen verlopen, totdat dokter iets doet wat ze nooit meer zal vergeten.

Nadat een vrouw ontdekt dat ze moeder zal worden, komt het erop aan om een geschikte dokter te vinden om de bevalling te begeleiden. Je kunt alleen maar hopen dat je de goede keuze maakt, zeker omdat die persoon de volgende negen maanden een intiem onderdeel van haar leven zal uitmaken, en dat van de baby.

Soms weet een nieuwe moeder niet of ze zich vergiste totdat de grote dag aanbreekt. In het Magee-Womens Hospital is er een dokter die voor heel wat ophef zorgt omwille van zijn onorthodoxe bevallingen.

Lees ook  Jos (73) die door asielzoeker in coma werd geslagen, is overleden

Om meer precies te zijn, is het wat hij met de baby’s doet van zodra ze ter wereld komen dat iedereen naar adem doet happen … en grijnzen! Zijn techniek is ongelofelijk …

Dr. Carey Andrew-Jaja hielp al meer dan duizend baby’s ter wereld brengen. Hij is erg gerespecteerd binnen de medische gemeenschap, maar hij wordt vooral bewonderd omwille van iets wat de meeste van zijn collega’s niet doen.

Dr. Andrew-Jaja is bekend als de “Zingende Dokter” en telkens wanneer een baby geboren wordt, brengt hij een deuntje ten gehore. De dokter zegt dat zingen voor de kleintjes is als zingen voor een toekomstig belangrijk persoon.

Lees ook  Asielzoekers intimideren buschauffeurs

Dat is hoe zeer hij elk leven waardeert, en de unieke giften waarmee elk van hen gezegend zijn. In de operatiezaal zingt hij liedjes als “Happy Birthday” en “It’s a Wonderful World” voor de pasgeboren baby’s.

Dr. Andrew-Jaja zal door de familie in de onderstaande video nooit vergeten worden. Kijk hieronder wat er gebeurt wanneer hij deze kleine wondertjes op de wereld verwelkomt!

Verminkte veteraan met littekens zegt hallo tegen 5-jarige. Haar antwoord roert miljoenen tot tranen toe.

Steward dwingt zieke oude vrouw om vooraan in het vliegtuig te gaan zitten – seconden later beseft vreemde wat er aan de hand is.