in

Mama vindt bloedende familiehond aan de voordeur met een briefje uitleg erbij over wat er gebeurd was.

Angela Laymon uit Oklahoma wil dat de plaatselijke politie verantwoording aflegt nadat ze haar hond neerschoten en gewond bij de voordeur achterlieten. Laymon kwam thuis om haar hond Bruno bloedend bij de voordeur te vinden. “Hij lag tegen de deur te huilen” vertelde de dame. De politie had een briefje achtergelaten met de mededeling dat ze de hond hadden neergeschoten. Ze controleerde Bruno en vond inderdaad een schotwonde.

“Een politieagent kwam wat vragen stellen over een huis van de buren en voelde zich bedreigd door de hond. Dus schoot hij hem maar neer. Dat was hun verhaal” vertelde Laymon aan de media. Volgens de betrokken agent Scott Walton had Bruno weliswaar niet gebeten, maar zou hij dat zeker wel gedaan hebben moest hij niets gedaan hebben. Laymon antwoordde dat een agent een gewond dier nooit zomaar zou mogen achterlaten. Het dier lag daar letterlijk dood te bloeden.

Lees ook  Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan

Laymon eist nu dat de politie de medische facturen voor Bruno zou betalen. Bovendien moet zijn poot geamputeerd worden. In het ergste geval moeten de dierenartsen hem zelfs laten inslapen. De politie van haar kant antwoordt dat ze dan maar een officiële klacht moet indienen.

Wat vind jij van het optreden van de politie?

Lees ook  Moeder keek toe hoe dochter werd verkr*cht, verm**rd en in stukken gehakt

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden op Facebook!

DIT is de tragische reden waarom deze 8-jarig bruid stierf tijdens haar huwelijksnacht. Dit is ZIEKELIJK!

Deze hond werd zo lang in een kooi opgesloten dat zelfs het slot vastgeroest was. Maar wacht tot je dit ziet …