in

Mama van tiener liet haar in de steek toen ze 2 jaar oud was – begint te snotteren van zodra juryleden haar stem horen.

De ouders van Alyssa Raghu scheidden toen ze amper twee jaar oud was. Daarna ging haar moeder ver weg van haar huis in Orlando, Florida, wonen. Sinds de scheiding stonden Alyssa en haar toegewijde vader er alleen voor. Ze werden een onafscheidelijk duo en de vader van Alyssa deed wat hij kon om haar muzikale droom waar te maken. Op 15-jarige leeftijd is Alyssa nog niet oud genoeg om te rijden, maar papa brengt haar met plezier van auditie naar auditie.

Lees ook  Nederlandse zusjes Bo & Britt Mink zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

In de onderstaande video grijpt Alyssa haar kans tijdens de audities voor het nieuwe seizoen van “American Idol.” Je zou denken dat zo’n jong meisje verlamd zou zijn van de zenuwen. Maar haar zelfvertrouwen en talent kwamen meteen bovendrijven. Ze koos het perfecte nummer, “Almost Is Never Enough” van Ariana Grande. De juryleden Katy Perry, Luke Bryan en Lionel Richie waren van bij aanvang onder de indruk. Maar zou het inderdaad genoeg zijn? Tijdens haar optreden, stond papa zenuwachtig toe te kijken en bad dat zijn dochter zou mogen doorgaan.

Lees ook  Moeder bevalt van drielingen. 7 jaar later verbluft dokter haar met nieuws dat ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Maar het meest emotionele moment volgt wanneer Alyssa klaar is. De rechters hadden een onverwacht sterke reactie op haar talent waardoor Alyssa zich niet meer kon inhouden. Terwijl de tranen over haar gezicht rolden, leerde ze het lot van haar droom.

Bekijk het ontroerende optreden hieronder!

Vrouw legde het moment vast waarop bange hond door eigenaar in asiel gesleept wordt en zijn reactie zal je hart breken.

Kat wandelt dagen nadat familie een begrafenis voor hem hield weer doodleuk binnen.